Home » Aviatie civila, featured

Wizz Air, baza la Iasi. Cinci rute noi

3 December 2015 No Comment

wizzWizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunță deschiderea celei de-a 23-a baze începând cu 1 iulie, la Iași, și alocarea unei aeronave A320.

Iașiul, de unde WIZZ operează deja zboruri, va fi al șaselea aeroport cu o bază WIZZ. Noua aeronavă va crește la opt numărul de rute deservite din Iași și va tripla capacitatea de locuri la 265.000 în 2016. Compania speră că va sprijini piața locală a muncii în sectoarele de aviație și de turism, în condițiile în care consumatorii vor avea acces la mai multe rute low-cost.

WIZZ va opera pe cinci rute noi de la Iași spre Bologna, Catania, Larnaca, Roma Ciampino și Tel Aviv, începând cu 1 iulie, inițial cu o frecvență de două zboruri săptămânale, cu excepția cursei Iași-Bologna, care va fi operată de trei ori/săptămână. Frecvențele zborurilor populare existente din Iași, spre Londra Luton și Milano Bergamo, vor fi crescute.

Wizz Air oferă în total 106 rute din România, spre 16 țări, de la opt aeroporturi. Biletele pentru noile rute din Iași sunt deja disponibile de la doar 129 RON și pot fi rezervate pe wizzair.com.

wizz

În cadrul conferinţei de presă de la Iaşi, György Abrán, Chief Commercial Officer la Wizz Air, a declarat: “Primul zbor WIZZ din România a decolat în 2007 şi în acești 8 ani am câştigat încrederea și loialitatea clienţilor români. Ne-am extins constant operaţiunile în România, am dezvoltat aeroporturile regionale, iar anunţul de astăzi subliniază încă o dată angajamentul nostru faţă de ţară. Acum un an, am pus Iaşiul pe harta aviaţiei, iar acesta devine acum al 6-lea aeroport unde ne stabilim o bază operaţională. Noua bază va crea un număr de locuri de muncă în cadrul Wizz Air, precum şi al partenerilor noștri de afaceri, și, totodată, ne va permite să oferim mai multe rute cu tarife scăzute în România. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii români la bord. Aceștia și vizitatorii lor se pot bucura de serviciile noastre primitoare şi de prețurile mici pe 106 rute spre 47 de destinaţii interesante WIZZ”.

* preț pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.