Home » Aviatie civila, featured

Wizz Air nu mai taxeaza bagajul “mare” de mana

20 July 2017 No Comment

Wizz Air a anuntat ieri ca nu va mai taxa bagajul “mare” de mana, ceea ce e o veste pe cat de buna, pe-atat de amuzanta.

Comunicatul oficial este asta:

“Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi că nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, începând cu 29 octombrie 2017.

Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului.
Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor.
Pasagerii ce vor călători pe și din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air vor primi ramburs 120% din prețul plătit, în conturile lor WIZZ.”

Bun, vestea buna este evidenta. De-acum nu mai platim in plus pentru un bagaj de de mana normal la zborul cu Wizz.

Chestia amuzanta este aceasta manifestare senzationala a sarbatorii normalului. Wizz Air nu mai taxeaza bagajul de mana! Wow!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.