Home » Analiza, featured, headline

7 ani de Aviatia Magazin

13 June 2018 5 Comments

Cine spune ca 13 e cu ghinion sa se mai gandeasca o data pentru ca in data de 13 iunie 2011 aparea online pe internet Aviatia Magazin!

Au trecut sapte ani de la data publicarii primului articol pe site (si ce articol, un interviu cu Iacarii Acrobati, primul daca nu ma insel prea tare!) si suntem in continuare aici.

Nu mi-au placut niciodata bilanturile asa ca n-o sa dezvolt prea mult la capitolul asta. Cert este ca in anii astia s-au adunat vreo 2.700 de articole, pagina de Facebook a ajuns la aproape 3.000 de like-uri fara nicio urma de promovare platita sa spam, iar noi, ca publicatie, am fost si suntem parteneri la mai toate evenimentele de aviatie importante organizate in Romania.

Si ce e mai misto abia acum urmeaza! Primul podcast cu si despre aviatie din Romania, primele tururi virtuale ale muzeelor de aviatie publicate intr-o serie in Romania. Urmeaza si alte premiere in aceasta vara cat se poate de interesanta!

Am inregistrat rapid un mesaj pentru voi, toti cei care faceti parte din comunitatea Aviatia Magazin, toti cei care sunteti alaturi de noi in aceasta calatorie superba.

Pentru a ne asculta pe Soundcloud, CLICK AICI

5 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.