Aeromania 2013, pe plaja din Mangalia si la aerodromul Tuzla

OLYMPUS DIGITAL CAMERASambata si duminica, 13-14 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri si performanta sunt invitati de Primaria Municipiului Mangalia si Aeroportul Tuzla, la cea mai plina de efecte editie AEROMANIA de pana acum.

Intre orele 10-12.oo acrobatia se va desfasura deasupra plajei din Mangalia, iar incepand cu orele 16.oo, spectacolul de aviatie, completat cu multa muzica, un „hangar talk” si „hangar party”, se muta la aeroport.

Echipa care v-a oferit, in fiecare vara, evenimente ca Fly In, Aeromania, Aero Grand Prix sau Worlds Elite Aerobatic Formula, pregateste, cu sprijinul autoritatilor locale din Mangalia, cel mai mare spectacol de aviatie pe litoral.

Din zona plajei Laguna – de langa portul turistic, airshowul va putea fi urmarit din orice punct pe aproximativ un kilometru de-a lungul tarmului.

Se vor succeda acrobatiile Iakarilor, demonstratiile celebrilor Jurgis Kairys (multiplu campion mondial de acrobatie si inventator al unor manevre aviatice) si momentul de acrobatie al Iakarilor cu Jurgis Kairys – numit „Air Bandits”, Ali Ozturk (cu biplanul sau, Pitts), Francesco Fornabaio – campionul Italiei la acrobatie, Luca Bertossio – campionul mondial la planorism, zboruri in formatie cu avioanele si elicopterele REGIONAL AIR SERVICES.

Combinand un airshow de exceptie, un festival de muzica si o petrecere aniversara, Aeroportul Tuzla, cu sprijinul autoritatilor din Mangalia, vine cu o propunere neobisnuita de spectacol.

La Tuzla, Mihai Margineanu – elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES – va incerca sa isi convinga instructorii si publicul ca are succes si cu muzica si cu aviatia. Il vor acompania, cu prietenie, muzicieni celebri: Zdob si Zdub, Platonic, Taxi, Parazitii si altii, pe o scena asezata in fata hangarului, asa cum sta bine unui aeroport. In spatele lor, pilotii, parasutistii si parapantistii vor incerca, in acelasi timp, sa le fure faima!

Pe ritmurile trupelor preferate publicul va putea urmari lansari de parasutisti, incepand cu orele 16.30, va putea face zboruri de agrement si salturi cu parasuta (intre orele 17.oo – 18.oo) si va urmari spectacolul de acrobatie. O trecere cu AN2-ul, cu apa, care pregateste momentul „Air Bandits” si, desigur, punctul culminant al oricarui airshow organizat la Tuzla, zborul acrobatic la apus cu Yak-urile 52 (de la 19.3o) cu efecte pirotehnice in aer (pe aripile avioanelor) si la sol!

Pentru ca implineste 15 ani de munca dedicata in aviatie, pentru ca de anul acesta va fi un aeroport deschis traficului international cu punct de frontiera si vama, pentru ca desi are o pista de iarba a ajuns la 16500 de pasageri pe an, pentru ca a reusit sa aiba succes din intreprinderi extrem de dificile si continua sa lupte, REGIONAL AIR SERVICES, proprietara Aeroportului Tuzla – ramane alaturi de fanii sai in 2013, cu noi si placute surprize.

Vor participa la Aeromania Asociatia Motociclistilor din Romania, cei care iubesc motoarele, viteza si indrazneala, John Balon, pentru ca nu putea lipsi un balon cu aer cald si Asociatia Litoral – pentru ca evenimentul este dedicat si turistilor si pentru ca si Asociatia are planuri mari pentru a face litoralul romanesc mai atragator.

Intrarea publicului este, si de data aceasta, libera si incurajata de autobuzele RATC, care vor aduce in fiecare zi doritorii din Constanta, gratuit pana la aeroport.

Pentru publicul de toate varstele, echipa de la Regional Air Services a pregatit diverse atractii: standuri de aviatie, motociclete, ciocolata, inghetata, degustari vinuri si spatiu de joaca pentru copii.

Evenimentul AEROMANIA 2013 este sprijinit de oameni deosebiti, care cred ca o Romanie mai frumoasa este una in care se aplauda performanta si bunul gust: MOL, Astra – asigurarereasigurare, Monsson Group, Ana Hotels, ALKA, Ciuc, El Campo, Kafea.ro, Domeniile Ostrov, Alcovin Macin.

Ne vor ajuta sa ne facem auziti: Antena 3, Academia Catavencu, Romania Libera, Tabu, Neptun Tv, Discovery Channel, Radio Vacanta, Radio Constanta, Aviatia Magazin si altii.

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
constantinescuAviatia Magazin » Blog Archive Ali Ozturk, invitat special la Aeromania 2013 | Video » Aviatia MagazinAviatia Magazin » Blog Archive Luca Bertossio, invitat special la Aeromania 2013 | Video » Aviatia Magazin Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
constantinescu
Guest
constantinescu

În sprijinul muncii dumneavoastră, vă recomand o pagina meteorologică cu acoperire locală pentru Mangalia pe care sper sa o folositi cu placere.
http://www.skyclear.ro/meteomangalia.html
Cu stimă,
Marius Constantinescu