AeroNautic Show 2013 – Sambata, pe Lacul Aroneanu, Iasi

aeronauticSambata, 17 august, incepand cu ora 15.00, pe Lacul Aroneanu se va desfasura AeroNautic Show, un spectacol unic in Romania ce va avea loc in premiera in zona Moldovei.

Isi vor da concursul Fortele Aeriene Romane (elicoptere IAR 330), Ministerul de Interne (simulare interventie SMURD), Aeroclubul Romaniei, Asociaţia Aeronautică Română (hidroavion), Iacarii Acrobati, proprietari de aeronave ultrausoare, yacht cluburi etc.

Locatia aleasa pentru editia 2013 a AeroNautic Show este Lacul Aroneanu, situat in localitatea cu acelasi nume aflata in imediata apropiere a municipiului Iasi.

Declaratii

“Reamintim ca AeroNautic Show Iasi 2013 este cea de a V-a editie a festivalului AeroNautic Show – festival anual dedicat domeniilor aerian si nautic si prima editie realizata in zona Moldovei. In cele peste 5 ore de spectacol AeroNautic legatura intre aer si apa se va face printr-o suprapunere eleganta a evolutiilor nautice si a celor aeriene astfel incat spectatorul nu va sesiza momentele de trecere dintre cele doua medii atat de diferite.” – Diana DUMITRACHE, Presedinte al Asociatiei Aeronautice Romane.

“Intrarea este libera pentru public, va fi un eveniment cu adevarat spectaculos. Pasionatii de aviatie din intreaga tara dar mai ales din zona Moldovei sunt asteptati la Iasi. AeroNautic Show este singurul spectacol care combina cele doua elemente, aerul si apa iar Iacarii Acrobati sunt singurii din tara care fac si show de crepuscul.” – Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

Mitingul se desfasoara in intervalul ora 15.00 – 20.30, intrarea spectatorilor fiind libera.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of