Home » Aviatie militara, Aviatie sportiva, featured, headline, Spectacole aviatice

Aeronautic Show 2014 Iasi. Spectacol de exceptie la Lacul Aroneanu

15 June 2014 No Comment

extraSambata, in cea mai aglomerata zi din 2014 din punct de vedere al mitingurilor aeriene, Lacul Aroneanu, de langa Iasi, a fost gazda Aeronautic Show 2014.

Asa cum poate va amintiti de la editiile trecute, Aeronautic Show propune un format inedit, spectacolul aviatic fiind dublat de cel nautic.

La Aeronautic Show 2014 Iasi – Aroneanu au evoluat avioanele Extra-300 L ale Aeroclubului Romaniei, au fost prezenti si Iacarii Acrobati, cu Iak-urile 52 proaspat inregistrate in Lituania, n-au lipsit reprezentantii Ministerului Apararii, care au adus la manifestare elicoptere IAR-330 Puma SOCAT si un avion IAR-99 Soim, si nici cei ai Ministerului de Interne, cu un prezenti cu un elicopter EC-135 al SMURD.

Surpriza pe care probabil ca multi o asteptau a fost prezenta la miting a formatiei de acrobatie Baltic Bees, cei pe care i-am vazut anul trecut la BIAS 2013.

Va las cu cateva fotografii via Andrei Postolache/iasirally.ro si cu speranta ca vom mai avea in aceasta vara un Aeronautic Show si in Bucuresti.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.