Home » featured, headline, Spectacole aviatice

AeroNautic Show 2016. Bucuresti, Lacul Morii

1 September 2016 No Comment

Foto: Razvan Negrea

Foto: Razvan Negrea

Credeati ca am terminat cu airshow-urile anul asta? Nu, inca nu. Sambata, 3 septembrie, sunteti asteptati in Parcul Crangasi si pe digul de la Lacul Morii pentru un spectacol inedit.

Inedit pentru ca e atat airshow, cat si nautic show.

Bine, ma indoiesc ca sunt printre voi oameni care nu stiu conceptul AeroNautic Show, asa ca o sa va fac pofta cu surprizele de anul asta. Si-s doua pe care eu le cam astept.

In primul rand, vom avea sansa sa-l vedem la treaba pe Sorin Bochis, fost pilot militar, la mansa unui biplan de acrobatie Skeen Skybolt. Pentru mine o sa fie o premiera, nu stiu pentru voi. Si am si asteptari destul de mari de la domnul Bochis, desi stiu ca nu are avionul de mult timp.

A doua surpriza o sa fie un Extra 200 venit de la scoala de acrobatie aeriana de la Tuzla. Si de la el am asteptari mari.

Vor mai zbura elicoptere Puma si un avion Spartan de la Fortele Aeriene Romane, un elicopter SMURD va face o demonstratie de salvare din apa, ceea ce recunosc ca mi se pare usor ironic in contextul actual, va evolua si Sandi Oprisor cu al sau elicopter Bell 206B, si stie cred ca ma astept sa raman cu gura cascata.

Ultimii, dar niciodata cei din urma, Iacarii Acrobati cu (numai) doua Yak-uri 52 si Jurgis Kairys cu al sau Suhoi 26.

Pe apa vom avea ambarcatiuni cu vele si jetski acrobatic, plus multe altele la care nu ma pricep sa vi le descriu.

In expozitia statica din parc va fi expus un Puma Medevac de la Baza 90 Aeriana si sunt convins ca echipajul va asteapta cu drag sa-i vizitati si sa vedeti cum arata de foarte aproape un elicopter militar. Vor mai fi si multe alte standuri, ii puteti vedea si pe cei de la Regimentul 30 Garda, puteti asculta muzica de fanfara si alte si alte chestii misto.

Uitam sa va spun ce e mai important. Expozitia statica poate fi vizitata intre orele 11:00 si 20:30, iar spectacolul de pe si de deasupra lacului are loc in intervalul orar 11:30 – 14:30.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.