Home » Aviatie civila, featured, headline

Aeroportul din Zurich introduce “gaurile pentru spotteri”

12 October 2017 One Comment

Aeroportul din Zurich a facut un pas curajos si care trebuie salutat in intentia de a-si apropia si mai mult spotterii.

Concret, oamenii au anuntat introducerea “gaurilor pentru spotteri”, care sunt fix ceea ce le spune numele. Practic, gardul aeroportului are, in locatiile cele mai bune, o serie de gauri prin care spoterri pot baga obiectivele.

Ce inseamna asta? Simplu, inseamna fotografii fara “urme” de gard si/sau drumuri la aeroport fara scara atasata ghiozdanului foto.

N-am ascuns niciodata faptul ca spotterii nu-mi sunt tocmai pe plac. Si ma refer aici la spotterii de la noi. Multi dintre cei cu care am interactionat sunt nesimtiti si plini de ei fara a avea totusi si talentul de a surprinde imagini bune.

Totusi, o astfel de miscare este foarte buna. Inseamna promovare gratis pentru aeroport si inseamna respect pentru oamenii care au o pasiune ce se intercaleaza cu activitatea celor care lucreaza acolo.

Si, da, as vrea sa avem asa ceva si pe Otopeni!

One Comment »

  • Raptor said:

    O sa dea curs unora care o sa spuna ca blitzurile orbesc chiotzii cand decoleaza sau aterizeaza, asa cum au bocit sa fie oprite telefoanele in avion in timpul zborului ca se prabuseste.
    Pentru nebuni si paranoici e apa la moara si subiect de romane SF din care sa-si faca notorietate.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.