Home » Aviatie civila, featured, headline

Aeroportul Timisoara, inchis o saptamana. Cursele sunt deviate la Arad

24 August 2013 No Comment

Aeroport TimisoaraAeroportul International “Traian Vuia” din Timisoara este inchis, incepand de vineri seara, pentru o saptamana. Toate cursele programate sa ajunga in orasul de pe Bega au fost deviate la Arad.

Motivul inchiderii aeroportului este unul destul de simplu – lucrarile de modernizare au ajuns la pista de decolare-aterizare, care va fi reasfaltata, astfel ca a devenit inoperabila o scurta perioada de timp.

Pentru ca aeroportul din Aradeste unul mai mic, o parte a angajatilor de la Timisoara au fost transferati acolo, pentru ca aradenii sa faca fata noului volum de trafic, care ar fi de 10 ori mai mare decat in mod obisnuit.

Reabilitarea pistei de la Timisoara s-a facut in trei etape. Aceasta a fost inchisa pe portiuni, fara a afecta traficul, acum ramanand de asfaltat partea din zona mediana, aproximativ 800 de metri. Costul lucrarilor depaseste 3 milioane de euro.

Posturile TV relateaza deja despre nemultumirile calatorilor, care nu au fost anuntati de companiile aeriene ca nu vor mai ajunge la Timisoara.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.