Air Power 11 – Zeltweg, un succes total

Editia 2011 a spectacolului de la Zeltweg (Austria), Red Bull AirPower, a fost un succes total, conform organizatorilor.

Nu mai putin de 290.000 de entuziasti pasionati de aviatie au fost prezenti, pe 1 si 2 iulie, in Austria pentru a urmari demonstratiile aeriene. Nici comerciantii din zona nu se pot plange intrucat profitul total se ridica la 15 milioane de euro!

Aproximativ 400 de jurnalisti au fost prezenti la spectacol, precum si 786 de spotteri care au facut, in mare, un milion de fotografii!

Participarea a fost una de exceptie, pe langa “obisnuitele” avioane militare, de vanatoare sau transport, sau elicoptere, fiind prezente si formatii de acrobatie sau aparate istorice. Au evoluat Turkish Stars, Royal Saudi Hawks, Patrouille Suisse, Krila Oluje (Wings of Storm), Frecce Tricolori, Flying Bulls Aerobatics Team, Breitling Jet Team si avioane de tipul Boeing PT-17 Stearman, F4U-4 Corsair, Douglas DC-2, Fokker Dr. I, P-38L Lightning, Messerschmitt Bf 109, Messerschmitt Me 262, MiG-15 si multe altele.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of