Home » Aviatie sportiva, featured, headline

Alex Nicolau, locul 2 in prima etapa a Cupei Mondiale de Parasutism

16 June 2011 2 Comments

Parasutistul roman Alexandru Nicolau a reusit o performanta extraordinata in prima etapa a Cupei Mondiale de Parasutism, disputata in perioada 10-12 iunie in Thalgau, Austria. Sportivul nostru s-a clasat pe locul secund la categoria juniori, confirmand si pe plan extern evolutia buna din ultimii ani.

Nicolau a fost devansat doar de reprezentantul gazdelor, Michael Grossegger, care a avut un punctaj de 23 la finalul celor 8 salturi. In spatele lui Alex, pe pozitia a treia, s-a clasat cehul Miloslav Kriz.

O alta performanta demna de remarcat este cea din clasamentul pe echipe, acolo unde reprezentantii nostri, Romania Juniors (Alex Nicolau, Ioan Russ, Steliana Popa, Gabriel Pop si Simona Stan) au terminat pe locul 13, din 34 de formatii participante.

Alex Nicolau este fiul celebrului parasutist Ramiro Nicolau si are in palmares un titlu mondial de juniori obtinut anul trecut la precizie-aterizare.

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.