ARCA prezinta un teaser in care drona AirStrato pare ca face ceva | VIDEO

air stratoARCA, rebranduita in ARCA SPACE CORPORATION si mutata tocmai in Statele Unite a prezentat un scurt clip video, teaser ii spun ei, in care drona AirStrato pare ca face ceva.

Adica drona in cauza e vopsita intr-un portocaliu electric, are lansator in aceeasi culoare si, la un moment dat, lasa impresia ca zboara pentru cateva fractiuni de secunda.

ARCA a emis si un comunicat de trei paragrafe in limba engleza (deh!) in care repeta ce-au spus pana acum despre performantele fabuloase ale AirStrato.

P.S. Imi cer scuze pentru tonul materialului, insa nu am cum sa-mi ascund dezamagirea fata de ARCA. Nu pentru ca nu au facut ce au promis, nu pentru ca si-au facut valizele si au plecat, ci pentru modul in care au facut aceste lucruri.

AirStrato Teaser from ARCA on Vimeo.

5
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Dumitru PrazeaLanceRcristianCezarJared Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jared
Guest
Jared

Adevarul este dincolo de noi.

Cezar
Guest
Cezar

Asta e alta drona, nu e cea gri prezentata prima oara….cea galbena, deasemenea este diferita! Ei zic ca pe 25 noiembrie deschid cutia pandorei in ceea ce priveste proiectele lor si viitorul ce-i va innobila! Asteptam…

cristian
Guest
cristian

ADMINULE, nu înțeleg la ce te referi când spui ” modul in care au facut-o”. Nu am informatii in aceasta privinta, poate ma lamuresti.
In alta ordine de idei, in domeniul in care lucrează ei este nevoie de multi bani ca sa faca ceva. Iar cand ministerul cercetării primește bani de la agenția spatiala europeana, dar nu da din ei la ARCA [de fapt ar trebui sa-i de pe toți la ARCA….], preferând desigur sa-i risipească plătind cine știe ce “cercetări” , sau sa-i fure.

Dumitru Prazea
Guest

AirStrato zburând este un trucaj bine realizat însa nimic mai mult. Cu excepția unei rachete care în 2004 s-a ridicat 1 km din cei 20 promiși ARCA nu a mai realizat altceva decât baloane, parașute și decoruri cu aspect de vehicule aerospațiale incapabile însa de zbor prin propriile mijloace de bord.

Vezi detalii aici:
http://forum.softpedia.com/topic/1025652-escrocii-de-la-arca-space-corp-lovesc-in-las-cruces-new-mexico-cu-avionul-airstrato/