Home » Aviatie civila, Constructii de aeronave, featured, headline

ARCA prezinta un teaser in care drona AirStrato pare ca face ceva | VIDEO

10 November 2014 5 Comments

air stratoARCA, rebranduita in ARCA SPACE CORPORATION si mutata tocmai in Statele Unite a prezentat un scurt clip video, teaser ii spun ei, in care drona AirStrato pare ca face ceva.

Adica drona in cauza e vopsita intr-un portocaliu electric, are lansator in aceeasi culoare si, la un moment dat, lasa impresia ca zboara pentru cateva fractiuni de secunda.

ARCA a emis si un comunicat de trei paragrafe in limba engleza (deh!) in care repeta ce-au spus pana acum despre performantele fabuloase ale AirStrato.

P.S. Imi cer scuze pentru tonul materialului, insa nu am cum sa-mi ascund dezamagirea fata de ARCA. Nu pentru ca nu au facut ce au promis, nu pentru ca si-au facut valizele si au plecat, ci pentru modul in care au facut aceste lucruri.

AirStrato Teaser from ARCA on Vimeo.

5 Comments »

 • Jared said:

  Adevarul este dincolo de noi.

 • Cezar said:

  Asta e alta drona, nu e cea gri prezentata prima oara….cea galbena, deasemenea este diferita! Ei zic ca pe 25 noiembrie deschid cutia pandorei in ceea ce priveste proiectele lor si viitorul ce-i va innobila! Asteptam…

 • cristian said:

  ADMINULE, nu înțeleg la ce te referi când spui ” modul in care au facut-o”. Nu am informatii in aceasta privinta, poate ma lamuresti.
  In alta ordine de idei, in domeniul in care lucrează ei este nevoie de multi bani ca sa faca ceva. Iar cand ministerul cercetării primește bani de la agenția spatiala europeana, dar nu da din ei la ARCA [de fapt ar trebui sa-i de pe toți la ARCA….], preferând desigur sa-i risipească plătind cine știe ce “cercetări” , sau sa-i fure.

  • LanceR said:

   Nici eu nu am informatii suplimentare, scriu doar ce am observat. ARCA a aparut promitand implicare in competitia Google Lunar X Prize, iar dupa ce si-au facut imagine s-au retras subit din competitie, pe sustache as spune.

   Apoi, dupa ce au solicitat donatii pentru diferite proiecte, au anuntat tot cu jumatate de gura ca si-au strans bagajele si s-au mutat in SUA, promitandu-le amaratilor care le-au dat bani ca ii vor chema la nu stiu ce lansare.

 • Dumitru Prazea said:

  AirStrato zburând este un trucaj bine realizat însa nimic mai mult. Cu excepția unei rachete care în 2004 s-a ridicat 1 km din cei 20 promiși ARCA nu a mai realizat altceva decât baloane, parașute și decoruri cu aspect de vehicule aerospațiale incapabile însa de zbor prin propriile mijloace de bord.

  Vezi detalii aici:
  http://forum.softpedia.com/topic/1025652-escrocii-de-la-arca-space-corp-lovesc-in-las-cruces-new-mexico-cu-avionul-airstrato/

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.