Home » Aviatie civila, featured, headline

Asa DA! Blue Air marcheaza centenarul asa cum trebuie

22 July 2018 One Comment

Foto: Blue Air

Discutam deunazi pe podcast despre cum Tarom a ratat o sansa uriasa de promovare preferand sa marcheze centenarul cu stickere mici si penibile. Ei bine, Blue Air da o lectie de marketing facut asa cum trebuie.

Compania low-cost romaneasca a luat cel mai nou avion intrat in flota, un Boeing B737-8 primit in luna iulie, si i-a aplicat un desen aparte pe deriva.

Boeingul va zbura de-acum pe rutele celor de la Blue Air avandu-l cu el pe Carol I, regele sub care Romania si-a castigat independenta.

Iar din comunicatul oficial, pe care il aveti mai jos, inteleg ca va mai urma cel putin un avion cu un desen special pentru centenar, probabil cu regele Ferdinand I.

“Suntem foarte mândri să purtăm prin țară, în comunități de români din diaspora și în toate marile orașe europene spre care zburăm, o parte din trecutul nostru valoros împreună cu mesajul de unitate.
Ne ținem de promisiune față de înaintașii noștri continuând să ne amintim de cei care au contribuit la realizarea României moderne și inspirând generațiile tinere cu mândria de a fi român.”

Bravo, Blue Air!

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.