Asa DA! Blue Air marcheaza centenarul asa cum trebuie

Foto: Blue Air
Discutam deunazi pe podcast despre cum Tarom a ratat o sansa uriasa de promovare preferand sa marcheze centenarul cu stickere mici si penibile. Ei bine, Blue Air da o lectie de marketing facut asa cum trebuie.

Compania low-cost romaneasca a luat cel mai nou avion intrat in flota, un Boeing B737-8 primit in luna iulie, si i-a aplicat un desen aparte pe deriva.

Boeingul va zbura de-acum pe rutele celor de la Blue Air avandu-l cu el pe Carol I, regele sub care Romania si-a castigat independenta.

Iar din comunicatul oficial, pe care il aveti mai jos, inteleg ca va mai urma cel putin un avion cu un desen special pentru centenar, probabil cu regele Ferdinand I.

“Suntem foarte mândri să purtăm prin țară, în comunități de români din diaspora și în toate marile orașe europene spre care zburăm, o parte din trecutul nostru valoros împreună cu mesajul de unitate.
Ne ținem de promisiune față de înaintașii noștri continuând să ne amintim de cei care au contribuit la realizarea României moderne și inspirând generațiile tinere cu mândria de a fi român.”

Bravo, Blue Air!

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Pogaceanu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Pogaceanu
Guest
Pogaceanu

Era și cazul! FELICITĂRI!