Home » Aviatie civila, featured, headline

A aterizat cu avionul pe o autostrada din New York | Video

5 January 2014 2 Comments

AVION soseaUn avion de mici dimensiuni, un Piper PA-28 Cherokee, a aterizat pe o autostrada din New York din cauza unei defectiuni.

Aparatul decolase de pe un aerodrom din Danbury, Connecticut, pentru un zbor de agrement in jurul Statuii Libertatii. La bord erau pilotul si doua pasagere.

Pe drumul de intoarcere pilotul a constat o avarie, din declaratiile martorilor rezultand ca Piperul pierdea combustibil. Constient ca nu mai poate ajunge la aerodrom, acesta a incercat sa gaseasca un loc potrivit pentru o aterizare de urgenta.

Si a avut mare noroc intrucat o parte din Major Deegan Expressway era inchisa pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Asa a ajuns Piperul sa aterizeze pe autostrada.

In timpul apropierii finale, aripile aparatului au lovit varfurile unor copaci de margine, insa cei trei oameni de la bord au scapat cu rani superficiale.

Autoritatile americane au inchis apoi complet drumul pentru ca avionul trebuia evacuat 🙂

2 Comments »

  • oscar said:

    Un avion de mici dimensiuni……
    Tot ziaristi ati ramas, tiparu nu dispare.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.