Home » Aviatie civila, featured, headline

Atotputernicul Kim e si pilot | VIDEO

5 January 2015 3 Comments

kimKim Jong-Un, liderul atotputernic al Coreei de Nord, nu este doar cel in jurul caruia se invarte soarele (sesizam ironia grosolana, da?), ci si un exceptional pilot, mult mai bun decat oricare din acest colt de univers.

Lasand gluma la o parte, desi e foarte greu, propaganda comunista de la Pyongyang a dat publicitatii recent un scurt clip video in care Kim cel rotofei piloteaza un Antonon An-148.

El Lider Maximo s-a asezat cu toate kilogramele in plus pe care le are pe locul din stanga al avionului, si-a aruncat un ochi peste checklist, a pus motoarele in plin si a decolat spre zarile albastre care l-au imbratisat asa cum razele de soare imbratiseaza picaturile de roua…

Bine, trecem peste. Dupa un scurt zbor, Kim Force One a revenit pe pista ghidat de de mana gingasa si fina, dar totusi ferma si sigura, a celui mai iubit fiu al poporului nord-corean.

Recunosc, e greu ca o asemenea “stire” sa fie redata fara ironie din moment ce chiar si in clipul ultra editat al comunistilor coreeni este evident ca adevaratul pilot, care s-a aflat pe locul din dreapta, a fost cel care a pilotat tot timpul.

3 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.