Atotputernicul Kim e si pilot | VIDEO

kimKim Jong-Un, liderul atotputernic al Coreei de Nord, nu este doar cel in jurul caruia se invarte soarele (sesizam ironia grosolana, da?), ci si un exceptional pilot, mult mai bun decat oricare din acest colt de univers.

Lasand gluma la o parte, desi e foarte greu, propaganda comunista de la Pyongyang a dat publicitatii recent un scurt clip video in care Kim cel rotofei piloteaza un Antonon An-148.

El Lider Maximo s-a asezat cu toate kilogramele in plus pe care le are pe locul din stanga al avionului, si-a aruncat un ochi peste checklist, a pus motoarele in plin si a decolat spre zarile albastre care l-au imbratisat asa cum razele de soare imbratiseaza picaturile de roua…

Bine, trecem peste. Dupa un scurt zbor, Kim Force One a revenit pe pista ghidat de de mana gingasa si fina, dar totusi ferma si sigura, a celui mai iubit fiu al poporului nord-corean.

Recunosc, e greu ca o asemenea “stire” sa fie redata fara ironie din moment ce chiar si in clipul ultra editat al comunistilor coreeni este evident ca adevaratul pilot, care s-a aflat pe locul din dreapta, a fost cel care a pilotat tot timpul.

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
albertValentinJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Toți parvenitii care ajung la puterea unei tari le știu pe toate.

Valentin
Guest
Valentin

tara cu un singur gras…acum si pilot!

albert
Guest
albert

Nu stiu daca e legat de 1 aprilie,dar iata un avion usor produs de Coreea de Nord:
http://kcnawatch.nknews.org/article/e4yu