I-auzi ia! Vicepremierul rus ne ameninta cu un bombardier Tu-160

Tu-160In mod normal, asemenea stiri nu au ce cauta pe acest site. Facem o exceptie de data asta, nu pentru Rogozin, ci pentur Tu-160.

Vicepremierul rus s-a ofiscat sambata, cand Romania i-a transmis ca nu prea poate sa plece din Transnistria prin spatiul nostru aerian, Mitica de la Moscova aflandu-se pe lista oficialilor rusi care nu mai au voie prin Uniunea Europeana.

Atat de tare s-a suparat Rogozin ca ne-a transmis ca data viitoare o sa vina cu bombardieru’. Cu Tu-160 Blackjack adica, nu cu vreun bodyguard cefos.

“La cererea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite din nou sa o traversez. Data viitoare voi veni la bordul unui TU-160”, a scris Rogozin pe Twitter.

Ulterior, vicele lui Putin a publicat si NOTAM-ul primit de la Bucuresti.

“Asta au trimis romanii:
A0990/14 NOTAMN
Q) LRBB/QAFXX/IV/B/E/000/999 /
A) LRBB B) 1405091748 C) PERM
E) NU ESTE PERMIS SA ZBOARE IN SPATIUL AERIAN ROMAN APARATUL CARE TRANSPORTA LA BORD PERSOANE AFLATE PE LISTA CONSILIULUI UNIUNII EUROPENE, DECIZIA NO. 2014/145/CFSP DIN 17 MARTIE 2014, DECIZIA CONSILIULUI UNIUNII EUROPENE NO. 2014/151/CFSP DIN 21 MARTIE 2014, REGLEMENTAREA CONSILIULUI (UE) NO. 269/2014 DIN 17 MARTIE 2014 SI REGLEMENTAREA CONSILIULUI (UE) NO. 284/2014 DIN 21 MARTIE 2014”.

Acu’, toate-s bune si frumoase. Mai ales Tu-160, care este unul dintre cele mai frumoase avioane din clasa lui. Da’ nu prea stim ce vrea sa spuna Mitica de la Moscova. Ca Tu-160, fie el si inarmat, de unul singur e la fel de amenintator iedul alb al lui Ghita Ciobanul.

7
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AdminAdrian-T. SofoneaCezarRobert Ionutcristian Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Robert Ionut
Guest
Robert Ionut

Ca sa vezi cat de josnica e manipularea asta ruseasca: Rogozin a zis ca domne “a comandat americanii sa nu treaca avionu meu p-aci”, pana si un blog militar romanesc repede a pus botul, facand mistouri la adresa Romaniei dupa spusele lui Rogozin. Si vorba da Admin (nu iti cunosc numele), un tu160 singur nu face nimic!

Jap
Guest
Jap

Este posibil data viitoare sa vina in transnistria cu tu-160 dacă ucraina nar mai fi existat,înseamna ca ivanii le pregatesc ceva vecinilor in viitorul apropiat,in cel mai rau caz sa ne asteptam din partea lor la: 6-7 valuri de inundaţii,cresterea nr.de cutremure in vrancea,seceta,marirea pretului la gaze,razboi economic,mediatic,informational etc,sprijinirea ungurilor din tara si afara,efectuarea mai multor zboruri de intimidare in marea neagra,viitorul suna rau.

cristian
Guest
cristian

Nu se gandeste nimeni ca rusii asta vor ? Sa ne provoace? Ei stiu ca suntem extrem de vorbareti, dam cu gura ca sa ne aflam in treaba. Reactionam ca prostii, ca fata mare la maritat,in loc sa ne tinem gura. Iar ei atat asteapta. Probabil ca se si distreaza pe seama noastra.

Robert Ionut
Guest
Robert Ionut

Cristian doar un blog militar plin de”specialisti” a pus botul… :)))) in rest toata lumea sta chill… Eu cred ca avionul lui Rogozin a fost gol de la bun inceput. El era deja programat pe alta cursa comerciala.

Cezar
Guest
Cezar

Pai rusnacul asta betivan si laudaros nu a auzit in viata lui de mega performatele avioane MIG 21 Lancer si IAR 99 Soim? :)))) Vrea el sa muste din tarana patriei noastre sau sa bea apa sarata de pe litoraul romanesc al marii Negre? :)))))

Adrian-T. Sofonea
Guest

Dar TU-160 zis Blackjack mai zboara?