Home » Aviatie civila, Aviatie militara, Aviatie sportiva, featured, headline

Aviatia Magazin – Numarul pilot

18 July 2011 5 Comments

La o luna si 4 zile dupa ce am lansat site-ul AviatiaMagazin.com am reusit, cu chiu, cu vai, sa lansam in mediul on-line primul numar al revistei Aviatia Magazin.

Asa cum am anuntat inca de la primul post pe acest site, proiectul acesta este unul amplu si ambitios, iar revista, in aceasta varianta on-line, este doar o noua etapa de dezvoltare.

Cum suntem la inceputul inceputurilor in ceea ce priveste aceasta etapa, acest numar pilot va poate aparea ca fiind unul slab. Fara indoiala ca asa si este, dat fiind ca este prima data cand realizam ceva de acest gen.

De aceea, fara sa par ipocrit, va rog sa transmiteti absolut toate nemultumirile pe care le aveti in legatura cu aceasta revista, vreau sa-mi spuneti tot ce v-ati dori sa cititi si nu apare, daca va deranjeaza culoarea, fontul, marimea literelor. In fine, ORICE observatie este mai mult decat binevenita pentru ca numai asa putem dezvolta produsul pe viitor.

Iar daca nu doriti sau nu va e la indemana un mesaj pe site, aici, aveti la dispozitie mailul personal – marius_19842002@yahoo.com

De asemenea, suntem deschisi oricaror colaborari si chiar va rog, pe cei care sunteti dispusi, sa luati legatura cu noi la mailul de mai sus.

Aceste lucruri fiind spuse, iata revista:

5 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.