Home » Aviatie militara, featured, headline

Avioane MiG-21, ascunse sub pachete de zahar intr-o nava nord-coreeana

24 July 2013 No Comment

mig-21 panamaO nava sub pavilion nord-coreeana ce venea din Cuba a fost retinuta de autoritatile din Panama dupa ce s-a descoperit ca aceasta transporta componente ale unor arme. Ei bine, printre rachete au fost gasite si, atentie, doua avioane MiG-21!

Aparatele supersonice se aflau in containere, ascunse sub mii de pachete de zahar.

Din ce au anuntat autoritatile panameze, MiG-urile aveau chiar si kerosen in rezervoare, semn ca au fost folosite de cubanezi pana sa fie expediate catre Coreea de Nord.

Cuba a recunoscut ca echipamentele militare, inclusiv avioanele, ii apartin si asteapta acum decizia Natiunilor Unite, mai ales ca exportul de arme catre Coreea de Nord este strict interzis.

O nava cargo ce venea din Cuba si avea ca destinatie statul comunist condus de Kim cel mic a fost retinuta de autoritatile panameze in timp ce traversa canalul din aceasta tara. In timpul perchezitiilor, la bord au fost descoperite mai multe echipamente militare.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.