Home » Aviatie militara, featured, headline

Avioane multirol de vanzare pe internet. La oferta!

4 March 2013 No Comment

Mirage_F1Intr-o vreme in care tot mai multe tari, printre care se afla si Romania, cauta avioane multirol ieftine, internetul, aceasta sursa inepuizabila de orice, are solutia salvatoare – aparate folosite, cu taxa de inmatriculare platita si kilometri reali, la oferta!

Asa cum spuneam, romanii nu-s singurii care cauta avioane, ba dimpotriva as spune. Printre doritorii de multiroale sunt si brazilienii. Compatriotii lui Ronaldo si Ronaldinho s-au vazut cu un prim program de achizitie anulat acum vreo 10 ani, al doilea program a ramas blocat intr-o faza finala iar al treilea exista doar pe hartie.

Asa ca prietenii de la Poder Aereo au simtit ca e momentul sa dea o mana de ajutor. Zis si facut. Cum internetul ofera solutii pentru orice, ei au si gasit avioanele de care are nevoie Brazilia.

O companie americana, General Equipment Inc. pe numele de botez vinde, atentie, 15 avioane Dassault Mirage F1-E, 12 avioane Dassault Mirage F1-C si un Mirage F1-D, adica un total de 28 de bucati.

Ce e mai interesant este pretul, americanii solicitand 850.000 de dolari pe bucata, insa fiind dispusi sa faca reduceri semnificative in cazul comenzilor mari.

In cazul in care brazilienii nu-s interesati, zic ca ar fi o optiune buna pentru noi. O escadrila de Mirage F1-E si una de Mirage F1-C ne-ar duce pe la vreo 20 de milioane de dolari, mult sub cele 670 de milioane anuntate de Ministerul Apararii ca si cost de achizitie a 12 bucati de F-16 A/B din Portugalia.

Acest articol e un pamflet si trebuie tratat ca atare. Sau nu.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.