Avioane multirol de vanzare pe internet. La oferta!

Mirage_F1Intr-o vreme in care tot mai multe tari, printre care se afla si Romania, cauta avioane multirol ieftine, internetul, aceasta sursa inepuizabila de orice, are solutia salvatoare – aparate folosite, cu taxa de inmatriculare platita si kilometri reali, la oferta!

Asa cum spuneam, romanii nu-s singurii care cauta avioane, ba dimpotriva as spune. Printre doritorii de multiroale sunt si brazilienii. Compatriotii lui Ronaldo si Ronaldinho s-au vazut cu un prim program de achizitie anulat acum vreo 10 ani, al doilea program a ramas blocat intr-o faza finala iar al treilea exista doar pe hartie.

Asa ca prietenii de la Poder Aereo au simtit ca e momentul sa dea o mana de ajutor. Zis si facut. Cum internetul ofera solutii pentru orice, ei au si gasit avioanele de care are nevoie Brazilia.

O companie americana, General Equipment Inc. pe numele de botez vinde, atentie, 15 avioane Dassault Mirage F1-E, 12 avioane Dassault Mirage F1-C si un Mirage F1-D, adica un total de 28 de bucati.

Ce e mai interesant este pretul, americanii solicitand 850.000 de dolari pe bucata, insa fiind dispusi sa faca reduceri semnificative in cazul comenzilor mari.

In cazul in care brazilienii nu-s interesati, zic ca ar fi o optiune buna pentru noi. O escadrila de Mirage F1-E si una de Mirage F1-C ne-ar duce pe la vreo 20 de milioane de dolari, mult sub cele 670 de milioane anuntate de Ministerul Apararii ca si cost de achizitie a 12 bucati de F-16 A/B din Portugalia.

Acest articol e un pamflet si trebuie tratat ca atare. Sau nu.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of