Avioane noi la Tarom: Vin inca doua Boeing 737-8 NG

Compania Tarom a anuntat, joi, ca va primi inca doua avioane Boeing B737-8 Next Generation la inceputul lunii iunie.

Spre deosebire de primele doua 737 NG, acestea vor avea o configuratie diferita, cu locuri la business class si ecrane multimedia in tetrierele scaunelor.

In anuntul privind noile avioane, Tarom face o trimitere destul de vaga si catre rute noi, fara a oferi insa vreun detaliu despre acestea.

“Flota TAROM se mărește! Din iunie, încă 2 aeronave Boeing 737 800 NG vor intra în exploatare. Cu o configurație de 16 locuri business și 144 economic, ecrane pentru entertainment montate în tetierele scaunelor și alte facilități pentru confortul dumneavoastră, acestea vor deservi rute noi și existente”, se arata in comunicatul Tarom.

Avioanele vor fi achizitionate in leasing operational pe sapte ani, iar in primii doi compania nu va plati pentru inchirierea acestora.

Vestea este una buna, era si timpul ca Tarom sa isi mareasca flota de avioane pentru a reusi sa isi pastreze, daca nu sa-si si imbunatateasca, pozitia de pe piata.

In final, o sa fiu putin malitios si o sa remarc faptul ca premierul Romaniei a vorbit despre achizitie la inceputul sedintei de Guvern de joi. Am sa spun inca o data ca implicarea politicului in afacerile interne ale unei companii, fie ea si de stat, nu este niciodata de bun augur.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of