Home » Aviatie civila, Aviatie militara, Aviatie sportiva, featured, headline, Spectacole aviatice

BIAS 2014 – Participanti si program

17 June 2014 2 Comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERABucharest International Air Show revine pentru publicul Bucurestean, dar nu numai, sambata, 21 iunie, cu o editie care se anunta de exceptie.

Pe Aeroportul Baneasa vor reveni Baltic Bees, dupa premiera de anul trecut, vor reveni, de asemenea, Flying Bulls, va reveni Luca Bertossio, va reveni si Jurgis Kairys, iar ca premiera avem prezenta vecinilor sarbi de la Aero Klub Galeb.

Desigur, nu vor lipsi si nici nu minimalizam importanta prezentei romanilor, incepand cu Aeroclubul Romaniei si ajungand pana la Fortele Aeriene Romane, Tarom si la Iacarii Acrobati.

Iata cum este structurat programul zilei:

– Accesul publicului se face începând cu ora 8:00

– Parada care reuneste elita acrobatiei aeriene mondiale la BIAS 2014 se deschide, sâmbătă, 21 iunie, la ora 09:30, cu un survol al Fortelor Aeriene Române. Aeroclubul României va prelua stafeta pentru 30 de minute, pentru a o preda echipei Air Bandits. Luca Bertossio si Flying Bulls sunt deja nume familiare pentru iubitorii de BIAS, iar Baltic Bees revin în fortă, încălzind publicul pentru Aeroclub Galeb, aflati pentru prima dată la Bucuresti. Jurgis Kairys nu avea cum să lipsească din prima parte a programului, ce va fi încheiat simetric cu exercitiile Fortelor Aeriene Române.

– Festivitate de premiere a echipelor de acrobaţie

– Sesiune de autografe

Sâmbătă, 21 iunie: II

– După un repiro necesar atât performerilor, cât si publicului, programul va fi reluat la ora 18:00, când maestrii zborului se vor întoarce pentru atât de asteptatul zbor în crepuscul, apoteotic si exploziv.

– Publicul va fi tinut în priză până în ultima secundă a evenimentului de concertul sustinut, începând cu ora 22:00, de Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Supergrup.

– Spectacol de artificii

2 Comments »

  • Adi said:

    Tocmai am aflat aseara ca exista si avioane in display static, am primit invitatie sa duc un avion in acest scop. Anul trecut am stat vreo ora sa faca copiii poze in cockpit.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.