Blue Bridge 2015: Exercitiu romano-bulgar de Politie Aeriana

Foto: Mihai Zamfirescu
Foto: Mihai Zamfirescu
In timp ce lumea intreaga si chiar extraterestrii se uita cu infrigurare spre Siria, Fortele Aeriene Romane si Bulgare executa in foarte interesant exercitiu in comun.

Este vorba despre exercitiul Blue Bridge 2015, care are ca principal scop pregatirea misiunilor de Politie Aeriana.

Iata si comunicatul oficial:

“În perioada 28.09.–01.10.2015 se desfăşoară, pe aerodromurile Mihail Kogălniceanu, România, şi Graf Ignatievo, Bulgaria, exerciţiul bilateral româno-bulgar BLUE BRIDGE 2015.

Exerciţiul are drept scop antrenarea personalului din Forţele Aeriene ale României şi Bulgariei în aplicarea procedurilor şi tacticilor specifice misiunilor de Poliţie Aeriană şi de cross-servicing pe aerodromurile Mihail Kogălniceanu şi Graf Ignatievo.”

Mie mi se pare extrem de interesant exercitiul asta si, mai ales, tema sa. Sper sa avem si detalii despre rezultatele lui.

In alta ordine de idei, se pare ca pe Graf Ignatievo ar fi si patru MiG-uri 29 poloneze, care ar participa la un alt exercitiu in comun cu bulgarii.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Cam ciudată înfrățirea asta dintre romîni și bulgari,a fost impusă de la centru? Bîrfa satului: cică bulgari ar fi trimis în polonia 6 mig-29 pt modernizare,la auzul acestei știri,ivani au sărit ca arși si au zis că polaci n-au licență pt reparatul ’29 și în viitorul apropiat îi paște un proces,după cele petrecute putem trage o concluzie: Bulgarii au talent.