Home » featured, headline, Spectacole aviatice

Bobas 2015 – Ziua Portilor Deschise la Baza Aeriana Boboc-Buzau

5 June 2015 2 Comments

bobocSezonul spectacolelor aeriene continua in forta cu Bobas 2015, Ziua Portilor Deschise la Baza Aeriana de la Boboc-Buzau, acolo unde functioneaza Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene.

Organizatorii ne-au pregatit un airshow de zile mari, cu o oferta extrem de diversa in ceea ce priveste participantii.

Vom avea, asadar, evolutii ale avioanelor militare, incepand cu celebrele MiG-21 LanceR si continuand cu C-27J Spartan, C-130 Hercules, IAR-330 Puma SOCAT si ajungand pana la gazdele de la Boboc cu ale lor IAR-99, YAK-52 si IAR-316B.

Insa asta nu e tot pentru ca vor evolua si pilotii Aeroclubului Romaniei, cei de la RAS Tuzla si Iacarii Acrobati.

Airshow-ul incepe la ora 09:30, iar cum baza de la Boboc este totusi destul de departe de oras, Fortele Aeriene asigura transportul publicului doritor incepand cu ora 09:00.

Zic ca merita sa mergeti, e o ocazie extrem de speciala de a-i vedea pe piloti la treaba.

2 Comments »

  • Adi said:

    Ma trezesc si ma uit pe titluri; vad un poster mic-mic de nu se poate citi mai nimic din el, iar din articol lipseste … data evenimentului. Caut pe Internet, descopar ca e maine. Pacat, deja imi facusem alt program.

    Cam asta e comentariul despre articol. Prea tarziu, prea incomplet. Stiu ca e un alt articol cu calendarul evenimentelor pe anul asta, dar am aflat de el doar acum 5 minute cand am cautat BOBAS 2015 pe Internet.

    • LanceR said:

      Ai mare dreptate. E o perioada aglomerata, articolul e pus pe fuga si am omis cel mai important detaliu. Data viitoare voi fi mai atent!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.