Home » Aviatie sportiva, featured, headline

Campionatul Național de Paramotor 2011

6 October 2011 No Comment

Campionatul Național de Paramotor 2011 are loc între 6-9 octombrie 2011 și se desfășoară pe Aerodromul “Iosif Șilimon” din Sânpetru, județul Brașov, la poalele dealului Lempeș, locație considerată leagănul planorismului românesc.

Sub egida Federației Aeronautice Române și cu suportul Aeroclubului României, competiția este organizată de Asociația Sportivă “PHOENIX CLUB ’89” și Paramotor Club – C.S. Universitatea Timișoara, având sprijin din partea sponsorilor de la YACCO – Uleiul recordurilor mondiale și de la Asociația “Aripi Românești”.

Înscrierea concurenților se face până în data de 6 octombrie, orele 20.00, telefonic sau prin email la:

Adrian Buzan/ adi.buzan @ yahoo.com / 0722.885.946 sau
Ionut Riteș/ rittesch @ yahoo.com / 0726.241.101.

Prezentarea concurenţilor se va efectua începând de joi, 6 octombrie, iar probele de concurs vor avea loc pe 7 octombrie 2011 între orele 10.00 şi 18.00.

Probe:

Proba de PRECIZIA ATERIZĂRII: Realizarea aterizarii de precizie. După decolare se vor realiza trei aterizări consecutive de precizia aterizării în funcţie de decizia pilotului (cu motor, fără motor sau la ralanti). Punctul de aterizare este înconjurat de trei cercuri concentrice, ce permit întocmirea punctajului pentru proba de precizia aterizării.
Proba de JALOANE: De a doborî cu piciorul (dreptul sau stângul) jaloanele in cel mai scurt timp posibil.Concurentul trebuie să doboare cinci jaloane contra cronometru.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.