Cea mai mare greva din istoria Ryanair. Doua zboruri din Romania au fost anulate

Ryanair, cea mai mare companie lowcost din Europa ca numar de pasageri transportati, se confrunta cu cea mai mare greva din istoria sa.

Pilotii din Germania, Olanda, Irlanda, Suedia si Belgia au decis sa protesteze vineri, 10 august, in semn de protest fata de indiferenta conducerii la solicitarilor lor.

Potrivit mai multor estimari efectuate de specialisti peste 70 de mii de pasageri sunt afectati de zborurile anulate de vineri.

Sunt 250 de curse spre si dinspre Germania anulate, 104 curse spre si dinspre Belgia, 22 spre si dinspre Suedia si 20 spre si dinspre Irlanda. Compania a anuntat ca zborurile din Olanda nu au probleme, desi pilotii batavi s-au alaturat grevei.

In ceea ce priveste Romania, au fost anulate cursele spre si dinspre Berlin de vineri, zborul FR 315, catre trebuia sa plece de la Bucuresti-Otopeni la ora 11:05 si zborul FR 328, care trebuia sa plece pe pe Berlin-Schonefeld la ora locala 20:15.

Chiar daca primeste o lovitura foarte dura, Ryanair nu indulceste tonul si, desi solicita revenirea sindicatelor la masa negocierilor, spune ca greva este nejustificata.

Nu uitati, daca zborul dumneavoastra a fost anulat aveti dreptul la rambursarea banilor platiti pe bilet sau la rerutarea gratuita intr-o alta zi, dar si la compensatii in valoare de 250 de euro.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of