Chinezii se lauda cu radarul care “prinde” F-22

f-22Chinezii se lauda ca au dezvoltat un nou radar in fata caruia nici cel mai bun avion din lume in momentul de fata, F-22, nu se poate ascunde.

JY-26 pe numele lui, noul radar ar fi fost testat cu succes chiar impotriva unui Raptor, pe care l-ar fi “prins” deunazi, in timp ce zbura peste Coreea de Sud.

China a investit destul de mult in sistemele radar, prezentand alte patru bucati la Zhuhai Airshow 2014, toate capabile sa faca de ras orice avion stealth.

Trebuie spus ca, cel putin pana acum, nu este decat o micuta propaganda cu iz comunist si ca nu exista reactii oficiale referitoare la o eventuala vulnerabilitate a F-urilor 22 in fata radarelor chinezesti.

De altfel, nici chinezii n-au spus nimic despre aceste capabilitati extraordinare pana la Zhuhai.

Iar daca va intrebati cum arata “monstrul” care va ingenunchea USAF, iata-l in poza:

radar-JY-26

6
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
CezarLanceRCristianJaredAdi Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Adi
Guest
Adi

Nu e imposibil sa fie asa, cu un AESA combinat cu un emitator unidirectional (in con mic, nu punctiform) de putere mare iluminezi radar si fundul unei muste. Dar ar putea fi doar propaganda goala, nu avem de unde sti.

Jared
Guest
Jared

Cînd am zis ca zilele îi sînt numarate și ca asta e o porcarie de avion la care va uitati la el ca la dumnezeu pe pamînt,mi-ati sarit la gît, ca nu știu ce vorbesc,și j-31 va da cu el de pamînt.

Cristian
Guest
Cristian

Adică tu ce crezi Adminule, ca americanii nu mint ? Sau se fac ca ploua atunci când nu le convine ceva, mai ales când sunt obligați sa recunoască , ca tehnologia lor nu este chiar infailibila ?
Chiar nu ti-ai dat seama pana acum ca tehnologia “stealth” conține in ea multa reclama ? Într-adevăr, se reduce mărimea țintei pe radar, ceea ce nu e rău în condițiile unui conflict real. Dar, este imposibil sa o ascunzi în totalitate.
Si sârbii au dat jos un F-117, dispunând de mijloace antiaeriene foarte ramase în urma.

Cezar
Guest
Cezar

Si daca decoleaza Rapterlul cu pilotul fara chiloti pe el, il mai repereza radarul ala sau nu? Sa nu fie si radarul la fel de performant ca avionul lor invizibil, ca atunci am imbulinat-o rau de tot! :))))))