Cobrex trage obloanele. Toate rutele au fost anulate

Foto: Cobrex Trans
Operatorul roman Cobrex Trans a decis sa traga obloanele la scurt timp dupa ce anunta o curajoasa expansiune a rutelor.

Toate cursele au fost anulate, iar nefericitii care au avut ghinionul sa isi cumpere bilete asteapta sa isi primeasca banii inapoi.

“Operatorul aerian, Cobrex Trans, cu capital integral românesc, decide închiderea curselor de linie pe rutele București-Suceava, Suceava-Madrid (inclusiv retur) și București-Perugia, Perugia-Barcelona (inclusiv retur) din considerente operaționale. Rezervările de bilete pentru rutele menționate anterior nu vor mai fi disponibile începând cu 7 Iunie 2018.

Pe această cale, compania aeriană COBREX TRANS asigură toți clienții că vor primi integral suma achitată pentru bilete. Banii pot fi recuperați de la agențiile de turism care au furnizat bilete sau direct de la operatorul aerian prin intermediul unei solicitări din partea clienților la numerele de telefon: 004.0741.245.337 sau 004.0741.245.338”, se arata in comunicatul companiei.

Cazul Cobrex ar fi amuzant daca nu ar fi trist. Oamenii au in lot un singur avion, un Boeing B737-300 cu o vechime de 26 de ani. Iar cu acest unic avion isi doreau sa zboare pe patru rute internationale!

Habar n-am ce-a fost in mintea lor, nu exclud nici teapa cu totul caci chestia asta nu poate fi strategie. Cu un avion la patru rute, dintre care trei internationale, nu ai cum sa faci fata. Si totusi ei au vandut bilete, au incasat bani, numai ca n-au mai zburat.

Daca se afla printre voi oameni cu bilete la Cobrex as vrea sa ne tineti la curent cu procesul de recuperare a banilor.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LOctavian Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Octavian
Guest
Octavian

Va spun cum functioneaza totul. Infiintezi un SRL si faci un plan de afaceri prin care obtii un imprumut mare (sa zicem cifra fictiva de 30 milioane $ dar se poate aplica cu mai mult succes cu sum mici de ordinul sutelor de mii $). Daca este nevoie aduci aport personal sa zicem 10%. Din banii obtinuti cumperi bunuri de cateva milioane maxim 10-15 milioane. Restul ii folosesti sa iti platesti salarii grase tie insuti in calitate de administrator (sa zicem 50 mii $ pe luna) plus cheltui banii in complicitate cu alte firme (exemplu: firma X vinde kerosen cu… Read more »

L
Guest
L

Pare o reteta serioasa, credibila. Cu acte in regula cum s-ar zice! Combinatii, ar zice unii.