Home » Aviatie civila, featured, headline

Conducerea Tarom a demisionat in bloc. Doar dupa ce i-au redus salariul CEO-ului

4 March 2015 No Comment

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Toti membrii Consiliului de Administratie Tarom si-au dat demisia, chiar imediat dupa ce au aprobat bugetul pe 2015, a declarat Gabriel Dumitrascu, presedintele CA Tarom, si el demisionar.

Dumitrascu a mai spus ca membrii Consiliului de Administratie au mai decis, inainte de demisia in grup, sa aprobe o noua organigrama infiintand o noua functie: cea de director general adjunct. Acesta va prelua o mare parte din atributiile actualului director general, Christian Heinzmann. Practic, Heinzmann este pus in situatia de a renunta la anumite prerogative, aceasta dupa ce i-a fost redus salariul de la 23.000 euro la 5.000 euro.

Gabriel Dumitrascu spune ca bugetul pe 2015 prevede o pierdere de 9 milioane lei, fata de 120 milioane lei in 2014. “Daca pretul petrolului se va mentine la nivelul actual, am putea trece chiar si pe un usor profit”, sustine Dumitrascu.

Acesta a mai spus ca membrii CA nu au fost in niciun fel fortati de Ministerul Transporturilor sau Guvern sa-si dea demisia. “Nu are nicio legatura ministerul cu demisia noastra”, a precizat Dumitrascu. “Am vrut sa demonstram ca se poate eficientiza compania si fara disponibilizari”, a mai afirmat Dumitrascu.

Via Hotnews

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.