Home » Aviatie militara, featured, headline

Cu respect, domnilor

24 November 2014 No Comment

cosmaDuminica seara, cei de la Digi 24 au difuzat un reportaj realizat la Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii. Pe scurt, era vorba despre pilotii de supersonic care asteapta “noile” F-16 la mana a doua.

Ce m-a surprins in mod foarte placut a fost insa altceva. Au fost, mai bine spus, capitanul-comandor Cosmin Cosma si capitanul Gabriel Andruseac.

Cei doi sunt piloti de MiG-21 LanceR la Campia Turzii si m-au surprins/impresionat prin discursul extrem de lejer, dar in acelasi timp foarte bine articulat.

N-am scris de prea multe ori despre pilotii de la Campia, mai aproape, la propriu chiar, fiindu-mi cei de la Borcea/ Kogalniceanu. Insa acum, dupa ce i-am urmarit pe cei doi, dar si materialele postate cu regularitate de prietenul (sper ca nu se supara ca ii spun astfel) Marian Coste, zau ca imi doresc tot mai apasat sa ajung pe baza de la Luna si sa dau mana cu oamenii astia.

Si poate sa iasa si-un mic reportaj 🙂

Pana atunci,

Va salut, domnilor piloti, tehnicieni etc.!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.