Dansul elicopterului | Video

elicopterVa spuneam ca marea surpriza a show-ului aerian de la Strejnic, Ploiesti, de duminica a fost dansul, la propriu, al elicopterului Bell 206B-3 inmnatriculat YR-OIL. A venit momentul sa discutam ceva mai pe larg despre acest moment.

Pentru mine, a fost ceva nou, proaspat. Asa cum am mai spus, mi-a placut la nebunie si sunt gata sa revad momentul la toate mitingurile aviatice din acest an si din anii care vor urma.

Sigur, asteptarile vor fi tot mai mari, macar in privinta coregrafiei, insa am impresia ca oamenii astia vor deveni tot mai buni.

Va gandeati ca cineva poate dansa cu un elicopter? Ei bine, da, se poate. Si nu oricum, ci atat de spectaculos ca cei mici raman cu gurile cascate, iar parintii aplauda de parca ar fi la un mare concert.

Eu va promit ca o sa incerc sa aflu mai multe despre autorii momentului surpriza de la Strejnic si, daca reusesc, ii prezentam pe larg aici pe site. Pentru ca merita.

Pana atunci, aveti cateva poze cu YR-OIL in evolutie la Strejnic. Din pacate, pozitionarea si tehnica din dotare nu mi-au permis sa fac fotografii mai reusite.

Pozele noastre, pe pagina de Facebook a AviatiaMagazin.com.

Clipul video este mai jos si e… spectaculos!

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LanceRSandi Oprisor Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sandi Oprisor
Guest

Mulțumesc pentru aprecieri. Evoluția noastră nu a fost cum am dorit, detalii tehnice.
Suntem la început sper ca în viitor să confirmam laudele dumneavoastră.
Cu respect
Sandi Oprisor.