Home » Aviatie civila, Aviatie sportiva, featured, headline, Spectacole aviatice

Dansul elicopterului | Video

28 April 2015 2 Comments

elicopterVa spuneam ca marea surpriza a show-ului aerian de la Strejnic, Ploiesti, de duminica a fost dansul, la propriu, al elicopterului Bell 206B-3 inmnatriculat YR-OIL. A venit momentul sa discutam ceva mai pe larg despre acest moment.

Pentru mine, a fost ceva nou, proaspat. Asa cum am mai spus, mi-a placut la nebunie si sunt gata sa revad momentul la toate mitingurile aviatice din acest an si din anii care vor urma.

Sigur, asteptarile vor fi tot mai mari, macar in privinta coregrafiei, insa am impresia ca oamenii astia vor deveni tot mai buni.

Va gandeati ca cineva poate dansa cu un elicopter? Ei bine, da, se poate. Si nu oricum, ci atat de spectaculos ca cei mici raman cu gurile cascate, iar parintii aplauda de parca ar fi la un mare concert.

Eu va promit ca o sa incerc sa aflu mai multe despre autorii momentului surpriza de la Strejnic si, daca reusesc, ii prezentam pe larg aici pe site. Pentru ca merita.

Pana atunci, aveti cateva poze cu YR-OIL in evolutie la Strejnic. Din pacate, pozitionarea si tehnica din dotare nu mi-au permis sa fac fotografii mai reusite.

Pozele noastre, pe pagina de Facebook a AviatiaMagazin.com.

Clipul video este mai jos si e… spectaculos!

2 Comments »

 • Sandi Oprisor said:

  Mulțumesc pentru aprecieri. Evoluția noastră nu a fost cum am dorit, detalii tehnice.
  Suntem la început sper ca în viitor să confirmam laudele dumneavoastră.
  Cu respect
  Sandi Oprisor.

  • LanceR said:

   Va salut si eu si ma bucur ca ne cititi 🙂
   Pentru mine, momentul dvs. a fost neasteptat si spectaculos. Iar din ce am vazut, nu am nicio indoiala ca pe viitor numarul va fi tot mai bun.

   Cu acelasi deosebit respect,
   Marius Doroftei

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.