Home » Aviatie militara, featured, headline

Detalii despre starea de sanatate a pilotului ranit in accidentul IAR 99 de la Craiova

26 September 2012 No Comment

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Mihail-Relu Ioana, rănit pe 23 august a.c. în accidentul aviatic din judeţul Dolj, este în general bună, ofiţerul fiind stabil hemodinamic şi respirator.

Evoluţia pacientului este în continuare atent monitorizată de comisia pluridisciplinară alcătuită din medici ai Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC). În prezent se află internat la Secţia anestezie şi terapie intensivă a SUUMC, se arata intr-un comunicat al MApN.

Ministrul apărării naţionale a făcut marţi, 25 septembrie, o vizită ofiţerului rănit şi a discutat cu membrii comisiei medicale pentru a afla detalii despre starea de sănătate a pacientului.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale urmăreşte îndeaproape evoluţia stării de sănătate a locotenent-comandorului Mihail-Relu Ioana şi este în permanentă legătură cu familia acestuia şi cu medicii spitalului militar.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.