Eurofighter Typhoon pentru Kuwait. Si nu oricum

eurofighterItalia, unul dintre cei patru parteneri ai programului Eurofighter Typhoon, a reusit sa convinga Kuwaitul sa achizitioneze 28 de avioane multirol.

Cele doua parti au semnat un memoramdum de intelegere in privinta achizitiei, urmand ca dupa finalizarea negocierilor sa fie parafat si contractul.

Care contract va fi unul cu o valoare apreciabila, in jur de 8 miliarde de euro urmand a plati Kuwaitul pentru cele 28 de avioane, armament si pregatire.

Iar avioanele ar urma sa fie unele speciale. Pe modelul F-16 Bk.60 vandute de americani in Emirate, Eurofighter Typhoon destinat Kuwaitului va fi cel mai avansat avion de acest tip, ingloband cele mai noi tehnologii disponibile.

Sa mai asteptam putin pana cand partile vor semna contractul, moment in care ar trebui sa stim mai multe lucruri despre Eurofighterele kuwaitiene.

8
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Mig-21 LanceRLanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

La ce te referi cînd spui de f-16block 60?

Jap
Guest
Jap

M-ai băgat in ceață,ce treabă are f-16 cu EF?

Jap
Guest
Jap

Păi le-a ziso pe faţă săși ia gîndul de la f-35 și lea băgat pe gît f-16,fraierii aștia din Kuveit m-ai bine mergeau pe mîna lui f-18,poate n-au aflat că EF și-au luato rau pe cocoașă de la su-30 și la ei acasă cu 12-0,kuveitienii n-au talent.

Jap
Guest
Jap

Văd umpic de invidie?că ivanii au dat lovitura cu ’30 și sînt pe cale sa prindă 3 contracte pt’35,dar ce are f-18,trăițiar familia ta? Că pîna la urmă americanii au dus greul de ia-u scos din ghiara lui sadam,cum de le-a permis gringo sa ia EF știind că soldații americani au murit pt ei?