F-22 in Romania. Vizita istorica la MK

f22Doamnelor si domnilor, ceea ce am anticipat in ultimele saptamani e acum oficial, vom avea in premiera ocazia sa vedem avioane F-22 Raptor la noi in batatura, mai exact pe Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu.

UPDATE: Raptorii au ajuns pe Kogalniceanu luni, in jurul orei 14:00. Vestea proasta este ca ave, doar o vizita de curtuoazie, care dureaza numai cateva ore.

Anuntul a fost facut chiar de catre Fortele Aeriene Romane si este, deocamdata, unul destul de lapidar:

“Aceasta vizita are ca scop informarea publicului despre operatiile aeriene din Europa, precum si capacitatea Romaniei de a sprijini misiunile de desfasurare prin rotatie a aeronavelor Fortelor Aeriene americane pe teritoriul sau.”

Bun, nu stim cand vor veni si nici macar cate vor fi, insa este cert ca Raptorii ajung la noi la mare in viitorul foarte apropiat.

Abia astept pozele cu Raptorul si LanceR-ul plan langa plan, si nu doar la sol! Iar pentru baietii de toata isprava de la Baza 86 Aeriana, sa le aratati ce puteti!

7
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
CezarAiurel VlaiciuMig-21 LanceRLanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Publicul rumano nul interesează operațiunile aeriene ale gringo din mUE. Pot să aterizeze și alienii din Ziua Independenței 2,dacă nu-i cu Bahmu și Prigoană,Fane spoitoru și Oana Zăvoranu tot degeaba. Dacăi adevărată știrea mi-e frică că la aterizarea și decolarea răpitorilor să nu sară asfaltul în urma lor ca iarba la inaugurarea Arenei Naționale că ne facem de rahat.

Mig-21 LanceR
Guest
Mig-21 LanceR

Azi Su-35 a stat in hangare…

Aiurel Vlaiciu
Guest
Aiurel Vlaiciu

Aveuane noi! Cît mai e kilu dă aluminiu mîncațaș?

Cezar
Guest
Cezar

Sa ne spuna Jap cum de abia asteapta SU 35S sa-l perpeleasca pe rapitorul yankeu prin balta neagra la plecare. Sa raza lumea de papagalii aia americani de-au uitat cine-i seful in Heuropa asta de est! 🙂

Jap
Guest
Jap

Nu trage domn Cezar,sînt eu Jap!