Home » Aviatie civila, featured, headline

Filmul aterizarii fortate de la Roma | Video

9 June 2013 No Comment

wizz air roma aterizareLa mai putin de o zi de la aterizarea fortata efectuata de un avion Airbus A320 apartinand Wizz Air pe aeroportul Fiumicino, din Roma, au aparut si imaginile video surprinse in momentul in care aparatul a atins pista.

Din clipul video se observa lesne cum Airbus-ul vine la aterizare cu trenul principal stang blocat in pozitia escamotat, aparatul asezandu-se pe nacela motorului si pe varful planului stang.

In alta ordine de idei, capitanul aeronavei Wizz Air, Gianluca Martini Rabitti, a petrecut aproape trei ore la audieri, el fiind chestionat de autoritati cu privire la acest incident. Dupa discutii, el a parasit sediul Politiei Judiciare fara a da declaratii.

Totusi, Rabitti este un adevarat in Italia si nu numai, primind sute de mesaje de felicitare sau multumire pe site-urile de socializare.

“Pilotul a fost foarte curajos, a avut mult sange rece si a executat perfect o manevra extrem de dificila”, a fost prima reactie a italienilor.

Aeroportul Fiumicino intampina si o problema neasteptata dupa evenimentul de sambata dimineata. Din cele trei piste de aterizare ale acestuia, doar una mai este functionala in prezent. Asta pentru ca una a intrat in reparatii de ceva timp iar cealalta este blocata in continuare de Airbus-un Wizz Air.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.