Filmul aterizarii fortate de la Roma | Video

wizz air roma aterizareLa mai putin de o zi de la aterizarea fortata efectuata de un avion Airbus A320 apartinand Wizz Air pe aeroportul Fiumicino, din Roma, au aparut si imaginile video surprinse in momentul in care aparatul a atins pista.

Din clipul video se observa lesne cum Airbus-ul vine la aterizare cu trenul principal stang blocat in pozitia escamotat, aparatul asezandu-se pe nacela motorului si pe varful planului stang.

In alta ordine de idei, capitanul aeronavei Wizz Air, Gianluca Martini Rabitti, a petrecut aproape trei ore la audieri, el fiind chestionat de autoritati cu privire la acest incident. Dupa discutii, el a parasit sediul Politiei Judiciare fara a da declaratii.

Totusi, Rabitti este un adevarat in Italia si nu numai, primind sute de mesaje de felicitare sau multumire pe site-urile de socializare.

“Pilotul a fost foarte curajos, a avut mult sange rece si a executat perfect o manevra extrem de dificila”, a fost prima reactie a italienilor.

Aeroportul Fiumicino intampina si o problema neasteptata dupa evenimentul de sambata dimineata. Din cele trei piste de aterizare ale acestuia, doar una mai este functionala in prezent. Asta pentru ca una a intrat in reparatii de ceva timp iar cealalta este blocata in continuare de Airbus-un Wizz Air.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of