Home » Aviatia Militara din Romania, Aviatie militara, featured, headline

Flotila 71 Aeriana. Reportaj de la Campia Turzii | Video

30 April 2013 No Comment

baza c turziiFlotila 71 Aeriana este cea de-a doua unitate a Fortelor Aeriene Romane care asigura mult-discutatele misiuni de politie aeriana in spatiul aerian al Romaniei.

Daca despre baietii de la Borcea – mai nou de la Mihail Kogalniceanu – am tot vorbit in ultima vreme, iata ca a venit randul si celor de la Campia Turzii sa se prezinte cititorilor Aviatia Magazin.

Am dat recent peste un reportaj destul de bun si neasteptat de lung despre pilotii, tehnicienii si avioanele de la Luna. Pentru ceva mai mult de 20 de minute, reporterul si operatorul emisiunii “Reporter L!VE” va vor duce in lumea celor de la Campia Turzii.

I-am remarcat comandorul Marian Petrus, loctiitorul comandantului Flotilei din cate stim noi, prezentat insa ca si comandant al bazei, si pe comandorul Adrian Motorga, comandantul escadrilei de la Luna.

Promitem ca si noi sa venim cu materiale proprii despre aceasta baza aeriana cu prima ocazie cand ne va fi permis accesul acolo.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.