Flotila 86 a plecat de la Borcea | Foto

pilotPilotii, avioanele si personalul tehnic al Flotilei 86 Aeriene si-a luat “la revedere” de la baza de la Borcea. Flotila a fost relocata temporar pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, de langa Constanta.

Asa cum am anuntat in urma cu putin timp, baza de langa Fetesti va fi inchisa timp de aproape patru ani, perioada in care se vor executa lucrari de modernizare a infrastructurii. Cum prima care intra in renovare este chiar pista de decolare-aterizare, era lesne de inteles ca Flotila 86 nu mai putea opera de la Borcea.

Astfel, cu mic cu mare, cu catel si purcel, intr-o frumoasa zi de final de luna aprilie, baietii si fetele de la Borcea s-au imbarcat care in avioane, care in masinile de deservire, care in autoturismele personale, fiecare dupa posibilitati, si au luat drumul litoralului.

Cu suportul foto al celor de la Cer Senin, avem si o mica povestioara pentru voi:

Asa incepe plecarea. Primul avion, in cazul de fata “dubla” 327, care tasneste din linia de la start in vederea rulajului si decolarii.

Pleaca si ultimul avion de la Fetesti, tot o “dubla”, 9541.

Pleaca si personalul Flotilei…

Iar primul MiG-21 LanceR ajunge la noua lui “casa”

In fine, toata lumea e acasa. Sau…?

In final, pentru ca ultimii vor fi cei dintai, pilotii Flotilei 86 Aeriene:

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Aviatia Magazin » Blog Archive MiG-urile de la Borcea au ajuns la Constanta | Video » Aviatia Magazin Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of