Home » Aviatie militara, featured, headline, Istorie, Spectacole aviatice

Fortele Aeriene Romane, pe 1 Decembrie | Foto

1 December 2012 One Comment

Fortele Aeriene Romane au fost prezente la festivitatile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei. Mai multe aparate militare au survolat Arcul de Triumf din Bucuresti.

Aglomeratie mare in zona Arcului de Triumf din Capitala, o multime de oameni venind sa vada parada militara. Cea mai apreciata prestatie au avut-o, asa cum era de asteptat, Fortele Aeriene si ale lor avioane si elicoptere.

Evolutia aviatorilor a inceput cu o formatie de trei elicoptere IAR 330 Puma. Acestea au fost urmate de o formula inedita de formatie a Flotilei 90 Aeriene, care a trimis deasupra Bucurestiului un C-130 Hercules si doua C-27J Spartan. In fine, insa nu in cele din urma, au fost doua formatii de cate trei MiG-uri 21 LanceR, acestea fiind si cele mai zgomotoase si, evident, impresionante.

Datorita pozitiei fundamental imbecila pe care am avut-o, avand totusi scuza ca ma asteptam ca survolul sa aiba o alta directie, cea a bulevardului, imaginile surprinse in acest an la parada sunt chinuite.

Sper totusi sa ma salveze cititorii mai bine pozitionati 🙂

Asa cum v-am obisnuit, am postat imaginile pe pagina oficiala de Facebook a Aviatia Magazin. Iar daca ne dati un like, va vom tine la curent cu cele mai noi stiri si, cine stie, poate vor urma niste surprize.

One Comment »

  • Voceslav Vagorsky said:

    De ce nu se produc IAR 99, ca forta de interventie primara? De ce nu au fost pastrate Mig 21, plus ca Romania a avut in dotare Mig 29 , destul de performante, sau macar ,,completarea”, sa se fi facut cu Saab Gripen, in cadrul unui contract avantajos.Dar, cum sa faci asa ceva , cu oameni propulsati in posturi cheie, fara pic de habar , supusi zeului ban si politicii de partid. Te plang Romanie; o sa ajungem sa tragem cu prastia dupa…ciori !

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.