Fortele Aeriene Romane, pe 1 Decembrie | Foto

Fortele Aeriene Romane au fost prezente la festivitatile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei. Mai multe aparate militare au survolat Arcul de Triumf din Bucuresti.

Aglomeratie mare in zona Arcului de Triumf din Capitala, o multime de oameni venind sa vada parada militara. Cea mai apreciata prestatie au avut-o, asa cum era de asteptat, Fortele Aeriene si ale lor avioane si elicoptere.

Evolutia aviatorilor a inceput cu o formatie de trei elicoptere IAR 330 Puma. Acestea au fost urmate de o formula inedita de formatie a Flotilei 90 Aeriene, care a trimis deasupra Bucurestiului un C-130 Hercules si doua C-27J Spartan. In fine, insa nu in cele din urma, au fost doua formatii de cate trei MiG-uri 21 LanceR, acestea fiind si cele mai zgomotoase si, evident, impresionante.

Datorita pozitiei fundamental imbecila pe care am avut-o, avand totusi scuza ca ma asteptam ca survolul sa aiba o alta directie, cea a bulevardului, imaginile surprinse in acest an la parada sunt chinuite.

Sper totusi sa ma salveze cititorii mai bine pozitionati 🙂

Asa cum v-am obisnuit, am postat imaginile pe pagina oficiala de Facebook a Aviatia Magazin. Iar daca ne dati un like, va vom tine la curent cu cele mai noi stiri si, cine stie, poate vor urma niste surprize.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Voceslav Vagorsky Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Voceslav Vagorsky
Guest
Voceslav Vagorsky

De ce nu se produc IAR 99, ca forta de interventie primara? De ce nu au fost pastrate Mig 21, plus ca Romania a avut in dotare Mig 29 , destul de performante, sau macar ,,completarea”, sa se fi facut cu Saab Gripen, in cadrul unui contract avantajos.Dar, cum sa faci asa ceva , cu oameni propulsati in posturi cheie, fara pic de habar , supusi zeului ban si politicii de partid. Te plang Romanie; o sa ajungem sa tragem cu prastia dupa…ciori !