A fost inaugurata o pista. Rusine!

pistaPoate ati auzit zilele trecute o stire care, macar la prima vedere, pare foarte interesanta – pista Aeroportul Brasov a fost inaugurata in prezenta a doi ministri.

Chiar daca unora ar putea sa le fie, pe buna dreptate, neclara prezenta ministrilor de la Transporturi si, mai ales, de la Economie la eveniment, ce ar trebui sa revolte este inclinatia celor aflati la guvernare de a inaugura… nimic!

In mod normal, problemele politice nu privesc acest site. Si asa va fi si de-acum inainte. Insa apar, uneori, cazuri exceptionale, in care aviatia este legata de politic prin actiuni de imagine gretoase, cum a fost aceasta “inaugurare”.

De fapt, ce s-a inaugurat in prezenta a doi ministri si a unei pleiade de oficialitati locale? NIMIC!

Sigur, ati putea spune ca s-a inaugurat pista Aeroportului Brasov, dar acest aeroport NU EXISTA! Iar din declaratiile sefului Consiliului Judetean rezulta faptul ca nu mai sunt bani pentru finalizarea proiectului.

S-a inaugurat, asadar, o limba de beton, lunga de aproape 3 kilometri, perfect inutila in momentul de fata. Poate sa explice cineva care este logica unui asemenea eveniment? Sigur, dupa inaugurarile “autostrazilor” de cativa kilometri sau a parcurilor cu doua alei si patru copaci e greu sa ne mai surprinda ceva, insa asta nu inseamna ca trebuie sa ramanem fara reactie.

Trebuie sa le batem obrazul, chiar daca acum o facem doar virtual, ministrului Transporturilor, Ioan Rus, ministrului Economiei, Constantin Nita, presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, si tuturor celor care au participat la mascarada. Si sa le spunem ca nu suntem atat de prosti si ca putem striga si noi “Priviti, imparatul e gol!” sau “Stim, ati inaugurat nimic!”.

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GeorgeGMTCezarjap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
jap
Guest
jap

Campanie electorala ,ea este perfect utila la o liniuta,aici sint banii dv.

Cezar
Guest
Cezar

Am vazut ca ieri l-au luatpe sus pe smecherul ala de la Brasov pentru coruptie, spalare de bani, contracte de lucrari smenuite e.t.c. Printre ele se afla se lucrarile de la pseudo aeroportul brasovean. Nu mai e nimic de spus!

GeorgeGMT
Guest

Pai lu’ Cancescu i-a batut DNA-ul, nu obrazul,a poarta! 🙂 sa speram ca si idotul de Nita va avea exact aceeasi …cariera.