Home » Aviatie militara, featured, headline

FOTO | Eurofighter-ele britanice i-au interceptat din nou pe rusi

23 September 2016 5 Comments

efAvioane Eurofighter Typhoon ale Royal Air Force au interceptat din nou bombardiere strategice rusesti aflate in apropierea spatiului aerian al regatului.

De aceasta data a fost vorba despre o pereche de bombardiere Tupolev Tu-160, interceptate in apropierea Scotiei.

“Putem confirma ca avioane Eurofighter aflate in alarma la baza RAF Lossiemouth au interceptat doua bombardiere rusesti si le-au escortat cat timp acestea s-au aflat in zona de interes britanica. Mentionam ca niciodata avioanele rusesti nu au violat spatiul aerian britanic”, se arata in comunicatul englezilor.

Recunosc ca public stirile de genul asta si in speranta ca vor fi citite si de oamenii aia care se intreaba usor superiori de ce are nevoie Romania de avioane de lupta si de ce da bani pe F-16. Uite de asta.

Iar englezii au mai putin de a face cu avioane rusesti ce nu respecta reglementarile internationale decat noi.

5 Comments »

 • Cezar said:

  M-am prins care-i treaba cu rusii si britanicii, de se tot harjonesc prin ceruri. Au aflat ivanii ca-i jale la costurile cu ora de zbor pe Eurofighter si s-au gandit ei sa le dea ‘perversa’ britanicilor.

  Cam ca la bulgari, dar la alt nivel! 🙂

 • Adi said:

  Deci rusii nu au intrat in spatiul britanic, dar tot i-au interceptat, concluzia e ca iarna nu e ca vara si ne trebuie F16. Logica a fost sacrificata la Craciun.

  • gabriel neacsu said:

   Logica ta a fost sacrificata caci nu se asteapta sa penetreze spatiul aerian ci sunt interceptate deasupra apelor internationale in aproprierea granitelor UK.Doar n-ai vrea ca mai inatai sa-i lase sa plimbe creanga pe cerul britanic si apoi ,daca n-au aruncat aia ceva incarcaturi sa-i intercepteze.La fel procedeza si MIG-urile ROAF deaspra Marii Negre.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.