Home » Aviatie sportiva, featured, headline, Spectacole aviatice

Hawks of Romania si cel mai mare drapel din lume | Foto

28 May 2013 No Comment

extra drapelHawks of Romania, formatia de acrobatie a Aeroclubului Romaniei ce foloseste aparate de inalta acrobatie Extra 300, a sustinut un mic spectacol aerian, luni, la Aeroclubul Clinceni, cu ocazia prezentarii celui mai mare drapel din lume.

Personal, initiativa antenistilor cu drapelul de Cartea Recordurilor nu-mi miroase bine, insa, pana la urma, a fost una decenta. Comparativ cu ce-au mai facut baietii si fetele de acolo in trecut.

Drapelul urias al Romaniei are aproape 80.000 de metri patrati si a fost intins in zona Aerodromului Clinceni. Dupa ce acesta a fost analizat si masurat de reprezentantii “Guinness World Records”, care au certificat faptul ca e cel mai mare si cel mai tare, Hawks au oferit o mica reprezentantie.

Cele patru avioane Extra au evoluat deasupra “tricolorului”, oferind o avanpremiera a mitingului de sambata.

Iar marele drapel este asta

Fotografiile vin de la Aeroclubul Romaniei. Mai multe imagini de la acest eveniment gasiti pe pagina oficiala de Facebook a Aeroclubului.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.