Home » Aviatie militara, featured, headline

Inca trei F-16 la Borcea

15 December 2016 5 Comments

f16Escadrila 53 de la Baza 86 Aeriana Borcea isi va mari efectivul pentru ca joi vor ajunge in tara inca trei avioane F-16 din “lotul” de 12 comandat Portugaliei.

Pilotii si tehnicii nostri au ajuns in Portugalia la inceputul saptamanii pentru a face receptia celor trei avioane, iar joi vor decola spre tara. Vor efectua nelipsita escala tehnica de la Aviano si, in jurul ore 16:00, ar trebui sa puna rotile pe pista de la Borcea.

Vor fi aduse in tara “dubla” 1611 si “simplele” 1606 si 1604, daca va intrebati.

Escadrila 53 va ajunge la un total de 9 avioane, iar de la anul va fi in formatie completa, cu 12 F-uri gata de zbor, sa speram.

5 Comments »

 • Jap said:

  Iar ocolim jumătate de continent?! ca să moară bulgari de ciudă? Forța fie cu ce-i 9 negrii mititei. Apropo au reușit să le repare pe ălea 2 care n-au zburat la Arcul de Triumf?

 • Petre said:

  doua bucati s-au stricat deja, cu ce numere de bord ?
  Eu zic ca e vrajeala

 • Jap said:

  Întrun fel e bine că sau stricat la sol,dacă erau în aer pierdeam avioanele și piloții. Și urmarile ar fi fost nasoale pt politrucii spăgari.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.