Home » Aviatie militara, featured, headline

Israelul a doborat un avion sirian

25 July 2018 11 Comments

Armata israeliana (IDF – Israel Defense Forces) a anuntat doborarea unui avion sirian ce a intrat in spatiul aerian al statului evreu.

Potrivit unui comunicat oficial, un aparat de tipul Su-22/24 a intrat in spatiul aerian israelian aproximativ o mila dupa care a fost lovit de cele doua rachete Patriot lansate de militarii IDF.

“Am lansat avertizari si mesaje pe diferite canale, in mai multe limbi si de mai multe ori pe parcursul zilei pentru a evita neintelegerile si violarea spatiului aerian national. Am continuar sa transmitem mesaje pe diferite canale, inclusiv ONU sau UNDOF, si sustinem ca nu vor tolera nicio violare a Integelerii din 1974. Regimul sirian este responsabil pentru astfel de incalcari venite din partea siriana”, a transmis lt.-col. Jonathan Conricus.

IDF precizeaza ca in urma cu 11 zile, pe 13 iulie, o drona siriana a fost doborata pentru ca a zburat in zona demilitarizata.

Avionul s-a prabusit pe teritoriul sirian si nu se stie nimic despre soarta pilotului.

11 Comments »

 • Augustus said:

  Nu se zice “poporul evreu”. Numai PSD-istii in special V. Ponta zicea asa ca nu este asa destept pe cat se credea ba chiar prost este.
  “Israeli people”, not “Jewish people” pana si americanii zic poporul israelit. In Israel și arabii au aceleași drepturi ca și evreii. “Poporul israelian”, nu “poporul evreu”.
  Inca un pic si o sa vedem pe bloguri, la TV si la politicienii romani “poporul jidan”.

  • LanceR said:

   cine a spus de poporul evreu?

   • Augustus said:

    Prima propozitie. Statul evreu – se zice statul israelian. Nu statul jidan. Nu repetati greselile lui V Ponta.

  • Pawlyk said:

   Si care e problema? Sau vrei sa-l intreci pe Jap in aberatii?

   • Augustus said:

    PSD – istii sa taca.

    • Pawlyk said:

     O dadusi in bara, sunt exact la polul opus. Dar asa e cand vrei sa comentezi din lipsa de ocupatie

 • Jap said:

  Dacă la evrei le-a trebuit 2 Patrioate să doboare rapandula asta ,veche de 35 de ani,cîte Patrioate ne trebuie nouă pt a “scufunda”,un Su30 din Crimeea,carei fabricat în 2016?

 • Jap said:

  Nu prea cred că doar două?

  • Pawlyk said:

   Nu, una e de ajuns. Doua e standardul Japule, se trag la siguranta in caz ca una da pe langa. Nu conteaza tipul avionului, ca e MiG-21 sau Su-35, F-16 sau F-22, o racheta Patriot daca te-a prins in plin, aia e, pa pa. Su-30, Su-35 nu sunt ma nene OZN-uri cu scut ca in Star Trek, le-ai dat o boaba de Patriot si pica ca mustele.

 • tarabostes said:

  Da` o are isis pe aparare antiaeriana…….

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.