Home » Aviatie sportiva, featured, headline

La multi ani, George!

9 December 2015 3 Comments

rotaruAstazi il aniversam pe George Rotaru, “capul” formatiei Hawks of Romania si, in caz ca nu stiati, directorul general al Aeroclubului Romaniei.

M-am gandit destul de mult la ce as putea scrie despre George, imi permit sa ii spun asa pentru ca l-am simtit foarte deschis si prietenos in foarte putinele ocazii in care am avut sansa de a schimba doua cuvinte cu el, m-am gandit mult la ce as putea scrie din doua motive.

In primul rand, nu vreau sa-l laud nemeritat si sa atrag unele comentarii anonime ale celor care “stiu ei mai bine” cutare lucru. In al doilea rand, nu vreau sa-i iau din merite insirand o suma de realizari si omitand poate altele, atragand iarasi comentarii.

Asa ca o sa fac altceva. O sa pornesc de la o discutie avuta nu cu mult timp in urma cu cineva care imi spunea, si eu am fost complet de acord, ca George ar merita un material la noi pe site, in care sa prezentam tot ce a facut bun pentru aviatia sportiva din Romania.

Materialul nu s-a concretizat atunci, insa concluzia ramane: George Rotaru este genul de om care poate spune ca lasa ceva in urma sa. Daca esti implicat in aviatia de la noi, nu se poate sa nu observi schimbarile care au avut loc in anii de cand George se ocupa de Aeroclubul Romaniei. Daca esti simplu admirator, iarasi nu poti sa nu remarci numeroasele airshow-uri, avioanele noi si performante, echipele de acrobatie etc. Chiar si daca singurele tale cunostinte despre aviatie se rezuma la modul de imbarcare de pe aeroport, daca cercetezi putin o sa-i vezi realizarile pentru ca exista, sunt vizibile.

Sigur, ca orice om, nici George Rotaru nu e perfect si a facut si el greseli. Dar numai cine nu munceste nu greseste, iar daca respectivul are apoi puterea de a invata din greseli si de a le corecta, cu atat mai bine.

Ok, chestia asta se transforma intr-o oda si nu vreau asta. Vreau doar sa-i spun un sincer La Multi Ani! omului care a readus aproape de oameni aviatia sportiva.

3 Comments »

 • Adi said:

  Articolul e atat de vag si de corect politic incat putea fi despre oricine: are realizari marete, dar si greseli pentru ca “cine nu munceste nu greseste”, de la Maica Tereza la Hitler cam toti se califica pentru o asemenea descriere. Dar un articol informativ (adica din care afli lucruri serioase, concrete, cifre, biografie, cariera, realizari) si cat de cat obiectiv despre persoane, pe cand?

  • LanceR said:

   Asta pentru ca e o urare si mai putin un articol informativ.

   Articolul informativ o sa vina la momentul potrivit, inca ma gandesc cum trebuie sa arate. Si, binenteles, George ar trebui sa accepte sa discute cu noi 🙂

   • Mig_21_LanceR said:

    Atunci, hai la multi ani lui George! Nu ma cunoaste, dar eu il cunosc…. si il admir!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.