Home » Aviatie sportiva, featured, headline

La multi ani soimilor Iorgov si Prunariu

29 December 2015 No Comment

cataLa final de an si cu o regretabila, insa scuzabila, intarziere, le uram la multi ani soimilor Cristian Iorgov si Catalin Prunariu.

Cei doi membri ai formatiei de acrobatie Hawks of Romania sunt nascuti in aceeasi zi, 28 decembrie.

Si in cazul lor, ca si in cele ale colegilor lor de echipa, m-am gandit destul de mult la ce as putea si ar trebui sa scriu intr-un asemenea moment, dar am ales pana la urma sa improvizez putin.

Cristi Iorgov este “aripa stanga” a Hawks of Romania, asadar este unul dintre oamenii care ne tin cu sufletul la gura atunci cand urmarim evolutiile in formatie ale Soimilor, la distante de cativa metri unii fata de ceilalti. Din vara acestui an, Cristi este si comandant al Aeroclubului Caransebes, functie onoranta, dar care demonstreaza si capacitatea sa.

Prunariu este un nume atat de cunoscut in aviatie incat nici nu vreau sa-mi imaginez cate clisee a avut de indurat Cata in drumul sau. Iar fiul singurului roman ajuns in spatiu a reusit din plin, devenind un pilot complet, atat in aviatia civila, unde este comandant de aeronava, cat si in cea sportiva, unde realizeaza solo display in timpul demonstratiilor Soimilor.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.