La Tarom se pune de-o greva mare-mare…

taromSituatia de la Tarom se complica tot mai mult, o greva de proportii fiind, in momentul de fata, inevitabila.

Pilotii si insotitorii de bord ai operatorului national sunt extrem de nemultumiti de prevederile Contractului Colectiv de Munca pe care conducerea ar vrea sa il impuna cu forta, fara acordul unei parti a sindicatelor.

Ei bine, in tot acest timp, ministrul Transporturilor pare ca nici usturoi n-a mancat si nici gura nu-i miroase, el fiind acuzat de mai multi taromisti ca una spune public si cu totul alta face in particular.

Cam asta este, pe scurt, introducerea. Nu vom dezvolta acum acest subiect pentru ca saptamana care vine se anunta extrem de interesanta, cu evenimente importante.

Pot doar sa am doua consideratii personale:

– Christian Heinzmann, managerul strain al Tarom, om in care eu, din afara sistemului, am crezut si pentru care am militat, se dovedeste a fi o mare dezamagire.

– Pilotii si insotitorii de bord ai Tarom au niste lideri de sindicat care le fac un rau ce cu greu va putea fi reparat pe viitor, din punct de vedere al imaginii. E foarte ok ca lupta pentru drepturile lor si ca nu se lasa intimidati, dar cand lasi sute de oameni in aeroporturi fara nicio explicatie e rau. Foarte rau.

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JapLanceR Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Ca va fi s-au nu va fi greva nu intereseaza pe nimeni (din politica),partea proasta este ca tu ai trecut pe politica de la un timp(asa ai primit ordine),vezi sa nu te treaca aștia si pe tine pe dreapta.

Jap
Guest
Jap

Latrai psd-ului,romania military,resboiu si altora le-au virusat saiturile.

Jap
Guest
Jap

În urma cu 3-5 luni si in prezent, saituri romanești au fost si sint virusate,atacurile sint venite de pe servere din est si din tařa