M-346, multirol la apasarea unui buton

m346Italienii de la Leonardo-Finmeccanica promit ca avionul lor, M-346, poate oscila intre rolurile de trainer si fighter la apasarea unui singur buton. La propriu.

Massimo Ghione, unul dintre oficialii din ramura de marketing ai companiei, sustine ca M-346 aduce o caracteristica unica pe piata, anume posibilitatea de a oscila extrem de rapid intre rolurile sale.

Practic, spune omul, daca zbori un M-346 intr-o misiune de lupta, fie ca e vorba despre atac la sol sau, de ce nu, politie aeriana, si ajungi la aterizare, dar urmeaza o misiune de antrenament pentru un elev, apesi butonul magic si armele, chiar daca raman pe avion, nu mai pot fi utilizate.

“Nimeni altcineva nu mai poate face asa ceva”, spune el.

Bai, pare foarte misto daca e asa cum zice nenea Ghione si, desi nu e o chestie atat de dificil de imprementat, italienii sunt de felicitat daca s-au gandit primii la ea.

Sa va aud de-acum ca vreti butonul magic si pe IAR-99 TD :))

11
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Mig-21 LanceRLanceRRaptorAdiJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Macaronarii promit și luna de pe cer săși vîndă pasărea, dar nu pre-a îl văd pe ăsta micul și colorat alergînd după suhoaie pe la 12 000 m altitudine sau dînd cu bombardeaua. Va rămîne de pregătire și antrenament,ca toate păsările din clasa lui. Forța fie cu voi.

Adi
Guest
Adi

Butonul ala e pe viata?

Raptor
Guest
Raptor

Curios e ca marketingareala e facuta de Maximo Ghinione si ca singura tara care l-a comandat nu numar mai maricel e israelul, dexizie pe care n-am inteles-o cand T-50 se plia mai bine pt o detinatoare de F-16 din care provine sau care mai detine si F-15.
La cat de bun e trainerul asta de ce oare s-au mai chinuit sa faca si M-345 ??? Miroase a ceva putred aici, o fi branza cu viermi milaneza sau astia isi dau cu tezla in o0.

Jap
Guest
Jap

Koreenii n-au acceptat să se pună avionica străină pe el si evreii s-au reorientat spre italieni. Nu scrie nicăiri că dacă ai f-15*16 trebuie săți tragi ’50,noi îl avem pe iar 99. Știi a ce miroase Raptor’e? A lovele,contracte și locuri de muncă.

Jap
Guest
Jap

Am auzit că ‘345 ie dorit de o țară din Africa.

Mig-21 LanceR
Guest
Mig-21 LanceR

Romania?

Jap
Guest
Jap

You ar fanny! Din păcate noi o să tragem de ’99 pînă o săi cadă aripile,apoi o să ile lipim,sudăm și nitui și ie ca nou. Nu avem noi norocul ăsta.