Home » Aviatie militara, featured, headline

MiG-21 LanceR, in Serviciul de Lupta in cadrul Fortelor Aeriene Romane

27 May 2015 No Comment

Foto: Liviu Dnistran

Foto: Liviu Dnistran

MiG-21 LanceR este coloana vertebrala a Fortelor Aeriene Romane, aceste avioane fiind cele care asigura Serviciul de Lupta – Politie Aeriana, cea mai importanta misiune a aviatorilor militari pe timp de pace.

Nu cu mult timp in urma, niste baieti de toata isprava – Bogdan, Virusu, Liviu si Vali, unii dintre cei mai buni fotografi de aviatie de la noi – au avut sansa imensa de a participa la o “sesiune foto” cu cinci MiG-uri 21 de la Baza 71 Aeriana Campia Turzii.

Au iesit niste fotografii air-to-air de zile mari, cum pana acum vedeam doar pe la “casele mari”.

Nu pot decat sa ii felicit pe cei care au participat la aceasta adevarata misiune, fie ca sunt militari sau civili, si sa sper ca vor mai exista actiuni similare si pe viitor.

De asemenea, nu pot sa inchei fara a saluta si aprecia din nou aceasta recent descoperita deschidere a factorilor de decizie din Fortele Aeriene Romane, care ne permit sa patrundem usor-usor in aceasta lume a aviatorilor militari.

Va pun doar o poza aici, pentru a le vedea pe celelalte accesati acest link!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.