Home » Aviatie militara, featured, headline, Spectacole aviatice

MiG-21 LanceR la Radom AirShow 2013 | Video

30 August 2013 No Comment

lancer poloniaUnul dintre punctele de atractie al mitingului Radom AirShow 2013 a fost avionul MiG-21 LanceR al Fortelor Aeriene Romane. Demonstratia acestuia a fost asteptata si laudata de participantii la spectacolul din Polonia.

Daca in Ungaria, la Kecksemet, a fost trimisa o “dubla” de la Flotila 71 Aeriana, pentru demonstratia din Polonia s-a apelat la Flotila 86, de la Mihail Kogalniceanu.

Comandorul Gheorghe “Gica” Stancu si al sau LanceR cu numarul 6807 au luat drumul Radomnului pentru a le arata si strainilor ce pot ai nostri piloti militari. Sau mai ales strainilor, dar aici e o alta discutie, mult mai ampla, care nu are legatura cu acesti baieti minunati de la bazele aeriene.

Evolutia MiG-ului din Polonia a fost una “cuminte”, sau cel putin asa mi se pare mie vazand clipul de o calitate nu tocmai buna. Trecerile la joasa inaltime, cu fortajul cuplat, virajele de lupta, tonourile cu trenul scos, toate au facut deliciul publicului, mai ales ca prin alte parti ale Europei e o adevarata sarbatoare sa vezi un 21 zburand.

Fortele Aeriene Romane au mai dus la Radom AirShow 2013 si un avion C-27J Spartan, acesta luand insa parte doar la expozitia statica.

Din partea Aviatia Magazin, respect domnule comandor Stancu! Dumneavoastra si oamenilor care v-au insotit in Polonia si au facut totul pentru ca avionul sa zboare in conditii optime.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.