“Mistretii” si-au dezmortit tunurile la Campia Turzii

Foto: USAF
Foto: USAF
Avioanele A-10 Thunderbolt II trimise de Statele Unite intr-o misiune de durata in Romania, la Baza 71 Aeriana Campia Turzii, au participat, nu cu mult timp in urma, la un exercitiu de “dezmortire”, sa ii spunem.

“Mistretii” sau “vanatorii de tancuri” sau cum vreti sa le mai spuneti daca nu va plac poreclele astea semioficiale si-au pus la treaba impresionantele tunuri de bord GAU-8 Avenger intr-o misiune de atac la sol. In poligon, desigur πŸ™‚

Americanii au dat publicitatii mai multe imagini cu atacurile “mistretilor” asupra unui autoturism, iar efectele sunt, intr-adevar, impresionante.

Avioanele A-10 se vor afla la Campia Turzii pana in luna iulie.

Pentru ca imaginile sunt multe si mari si nu vrem sa incarcam site-ul, le puteti vedea pe pagina de Facebook a Aviatia Magazin.

6
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
cristianLanceRpaulmihai444 Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
mihai444
Guest
paul
Guest
paul

Si cand ne gandim ca este un avion gandit si realizat in anii 70… si pun pariu ca pe campul de lupta chiar ar face ravagii cu rusnacii! Americanii parca au tras pe drepta 5 escadrile, nu ar fi rau sa avem macar 3 escadrile din astea.

cristian
Guest
cristian

ÎnΘ›eleg ca americanii dau si pe gratis escadrile de avioane de lupta. Noua de ce nu ne dau ? De exemplu, doua escadrile de A-10.