Home » Aviatie civila, featured, headline

Opinia pasagerilor despre Tarom | SONDAJ

4 September 2013 No Comment

tarom avionUn sondaj efectuat de compania GFK România arată că TAROM este o companie pe care te poţi baza.

În perioada aprilie-iulie 2013 TAROM şi GfK România au realizat un studiu de cercetare de piaţă în vederea identificării profilului pasagerilor TAROM precum şi a gradului de satisfacţie al pasagerilor în raport cu produsul oferit.

Sondajul de opinie a fost aplicat pe un eşantion de 11.597 persoane fiind efectuat la bordul aeronavelor TAROM, din care 2,623 au fost pasageri ai curselor interne şi 8,974 au fost pasageri pe cursele externe. Marja de eroare a rezultatelor sondajului este de aproximativ 1%, se arata intr-un comunicat de presa.

Sondajul a evidentiat faptul ca TAROM este o companie în care pasagerii au mare încredere, 94% dintre respondenţi afirmând că TAROM va rămâne prima alegere de călătorie. 96% dintre respondenţi au afirmat că recomandă cunoştinţelor să zboare cu TAROM.

La întrebarea “De ce au ales TAROM?” respondenţii sondajului au răspuns că alegerea lor a fost TAROM datorită reputaţiei sale de operator sigur şi punctual, datorită programului de zbor adaptat nevoilor pasagerilor, conexiunilor bune între destinaţii dar şi preţurilor avantajoase.

“Într-un mediu concurenţial puternic şi foarte dinamic este necesar să observăm în timp real care sunt obstacolele care schimbă direcţia obiectivelor propuse şi mai ales care sunt nemulţumirile clienţilor, astfel încât cea mai mică problemă să fie remediată în cel mai scurt timp. În acest sens, am realizat un studiu despre nivelul de satisfacţie al pasagerilor faţă de serviciile oferite de TAROM. Sunt foarte mulţumit că rezultatele studiului au ieşit pozitive şi că 94% din pasagerii TAROM au mare încredere în serviciile noastre şi doresc, pe aceasta cale, să transmit asigurări clienţilor noştri că TAROM va avea un curs ascendent prin continuarea procesului de îmbunătăţire a serviciilor”, a declarat Christian Heinzmann, Director Executiv –Accountable Manager.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.